НАПОЛЕОН ТОРТА: Руска посластица коју  називају и торта од хиљаду слојева

НАПОЛЕОН ТОРТА: Руска посластица коју називају и торта од хиљаду слојева

Љубитељи доброг залогаја знају да је за припрему одређених посластица потребно више времена, труда и новца, али се та труд увек и те како исплати. Ова Наполеон торта је баш једна од тих.

27. 04. 2025. у 11:30

ТУРСКИ СИМИТ: Направите овај хрскави ђеврек брзо и лако

ТУРСКИ СИМИТ: Направите овај хрскави ђеврек брзо и лако

Традиционални турски симит, једно од најпознатијих пецива у Турској. Симит је хрскав споља, мекан изнутра и прекривен богатим слојем препеченог сусама. Симит се обично једе са турским чајем, белим сиром, маслинама, парадајзом и краставцем. Такође је укусан уз кајмак и мед.

27. 04. 2025. у 07:00

ТРИ НАЈЛЕПША РЕЦЕПТА ЗА СЛАСНЕ ДОМАЋЕ КНЕДЛЕ: Једне су непролазни класик, а друге – необично кремасто задовољство

ТРИ НАЈЛЕПША РЕЦЕПТА ЗА СЛАСНЕ ДОМАЋЕ КНЕДЛЕ: Једне су непролазни класик, а друге – необично кремасто задовољство

Ови сласни залогаји неодољиво миришу на детињство и бакину кухињу, а праве се од једноставних састојака које свако има код куће. Њихова припрема може бити прави ужитак, а сваки залогај доноси савршен баланс меког теста и сочног фила.

26. 04. 2025. у 14:30

ШУШКАВАЦ ТОРТА: Најкремастији слаткиш ком је немогуће одолети

ШУШКАВАЦ ТОРТА: Најкремастији слаткиш ком је немогуће одолети

Торте са сушеним корама од беланаца су фантастичне, али се не праве често јер сушење кора одузима јако пуно времена. Ипак, за ову шушкаву пуслицу вреди потрудити се - прочитајте рецепт и одмах ће вам бити јасно!

25. 04. 2025. у 10:00