
ЕВО КАКО ДА ПРАВИЛНО СКУВАТЕ ЈАЈА ТАКО ДА ИСПАДНУ НАЈУКУСНИЈА: Кључ се крије у ове две методе
Вероватно сте чули безброј савета о томе како најбоље скувати јаја – један од најчешћих је да их оставите да кључа пет минута у води, а затим склоните са шпорета.
16. 03. 2025. у 14:00

ПРОБАЈТЕ ЧАТНИ: Индијски намаз од црвеног лука, очараће вас разноликим укусима и прекрасном бојом
Чатни је намаз од воћа или поврћа с гомилом зачина који се везује уз индијску кулинарску традицију. Овај с црвеним луком одличан је са сиревима или крекерима, у сендвичу, бургеру или уз печено месо.
16. 03. 2025. у 11:30

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД ЈАГОДА: Слатко и мирисно пиће које осваја неодољивом аромом
Ликер од јагоде има пријатну и недољиву арому, а за његову припрему је потребно пар састојака и мало времена. Оно што је битно код припреме овог ликера јесте да користите чврсте баштенске или шумске јагоде које нису презреле или оштећене. Ликер од јагоде може свако да направи, а супер је избор за освежење, поготово када вам дођу гости.
14. 03. 2025. у 16:00

РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ ПОСНИ МАЈОНЕЗ: Уживајте у омиљеном намазу и у време поста
Можете да направите ваш омиљени прелив и у време поста, само је потребно да користите мало другачије састојке. Додајте као прилог јелу и уживајте.
14. 03. 2025. у 12:00

РЕЦЕПТ ЗА ПОХОВАНЕ ПЕЧУРКЕ: Савршен прилог сваком јелу
Споља хрскаве, изнутра мекане, поховане печурке ће одушевити све.
13. 03. 2025. у 13:30

НАМАЗ КОЈИ СВИ ВОЛИМО: Домаћа пилећа паштета
Можете лако и брзо направити домаћу пилећу паштету по јединственом рецепту, а није вам потребно ни превише састојака.
13. 03. 2025. у 11:00

РЕЦЕПТ ЗА ХУМУС СА ПЕЧЕНИМ ПАПРИКАМА: Идеја за нешто посно и сласно
Очекује вас благослатки, мало димљени, слани кремасти намаз. Овај рецепт је идеалан да га послужите са салатом од свежег парадајза.
12. 03. 2025. у 16:00Јована Васић

КРОМПИРИЋИ У ЧИЛИЈУ: Уживајте у пинкатном и сочном укусу
Ево брзог рецепта за иновативан и укусан оброк који ће брзо постати јело којем се враћате кад год не знате шта бисте.
12. 03. 2025. у 13:30

ПОСНА ПИЦА СА АЈВАРОМ: Пица је увек одлично решење без обзира на доба дана
Издашна, богата и заситна домаћа пица, сочна и врло укусна, прави се веома брзо и једноставно и не може да не успе.
11. 03. 2025. у 16:00

ЧОКОЛАДНИ ЛИКЕР: Аперитив без мане
Спој десерта и алкохола чини чоколадни ликер вечитим класиком, идеалним за опуштање на крају радног дана.
10. 03. 2025. у 16:00

АКО НЕМАТЕ ПРАШАК ЗА ПЕЦИВО КОРИСТИТЕ ОВО: 5 најбољих замена, а разлике у укусу нема
Ако желите да направите кифлице или омиљено пециво, а немате прашак за пециво, решење постоји. Доносимо вам 5 феноменалних замена.
10. 03. 2025. у 12:00

ТРАДИЦИОНАЛНЕ САРАЈЕВСКЕ КЛЕПЕ: Комбинација теста и јунећег меса ствара симфонију укуса (ВИДЕО)
Доносимо вам оригинални рецепт за традиционалан босански специјалитет.
09. 03. 2025. у 11:00

ТРИК ЗА НАЈУКУСНИЈУ ПРЖЕНУ РИБУ: Спремљена на овај начин биће веома укусна и мање масна
Трик за савршено пржену рибу крије се у специјалној мешавини уља, коју можете да направите код куће.
08. 03. 2025. у 16:00Јована Васић

АРОМАТИЧНИ ПЕСТО ОД КЕЉА: Један од најбољих сосова на свету, одушевиће све који га пробају
Недољиви сос додајте вашем омиљеном јелу, одмах ћете да осетите разлику у укусу.
07. 03. 2025. у 15:00Јована Васић

ПОСНА ПОСЛАСТИЦА: Куглице са шербетом, слатке и укусне
Припрема је једноставна, а укус неодољив.
07. 03. 2025. у 12:00Јована Васић

ПОХОВАНЕ ЧОКОЛАДИЦЕ: Топе се у устима, а смажу се за трен ока
Поховане чоколадице по рецепту кувара Николе Каленића.
06. 03. 2025. у 16:00Јована Васић

ЧИМЕ СЕ МОГУ ЗАМЕНИТИ ЈАЈА У РЕЦЕПТУ: Ових 8 замена можете користити и обогатити ваше рецепте током Ускршњег поста
С обзиром на то да је почео Ускршњи пост, многи ће одлучити да избегавају јаја као део своје исхране.
06. 03. 2025. у 15:00Јована Васић

ЧОКОЛАДНИ ДЕСЕРТ, БЕЗ БРАШНА И ШЕЋЕРА: Са само 5 састојака и 10 минута времена имаћете здраву ужину
Овај здрави десерт не само да се прави брзо и лако, већ је идеална као ужина која инстант диже енергију, а укуснији је од сваке енергетске плочице коју можете купити у радњи.
06. 03. 2025. у 12:00Jована Васић

ТОПЛА ЧОКОЛАДА: Најбољи рецепт за омиљени напитак
Топла чоколада је један од омиљених напитака током хладнијег периода године. Укусна и топла, чоколада спремљена на овај начин не само да нас греје и крепи, већ нам и поправља расположење будући да чоколада садржи серотонин - хормон среће.
04. 03. 2025. у 14:00Јована Васић

ХРСКАВИ ШТАПИЋИ ОД КРОМПИРА СА БЕЛИМ ЛУКОМ И ПАРМЕЗАНОМ: Савршено иду уз разна јела, а и сама по себи су својеврсни специјалитет
Не могу да престану да се једу колико су неодољиви. Сви љубитељи овог поврћа биће одушевљени рецептом.
04. 03. 2025. у 08:00Jована Васић

ХЛАДАН ЧАЈ КОЈИ ЋЕ ВАМ ПОМОЋИ ДА СЕ РЕШИТЕ СТРЕСА: Делује одмах и прави је спас за организам (ВИДЕО)
Ако сте у последње време нервозни или сте под превеликим стресом крајње је време да се опустите. На брзину направите освежавајући чај који не само да лепо изгледа, него и чисти тело и јача нервни систем. Опустите се и уживајте у феноменалном пићу. Можете га пити цео дан.
03. 03. 2025. у 15:00Јована Васић

ПАШТЕТА ОД КИКИРИКИЈА И КРОМПИРА: Савршен намаз за пост на води
Намази су изузетно популарни, а сви знају како је боље да направите домаћу паштету, него да користите куповну. Паштете можете да користите као намаз за хлеб или умак за неко поврће.
03. 03. 2025. у 13:30Jована Васић

РЕЦЕПТ ЗА ШПАНСКИ КРЕМ: Богат укус лимуна и цимета, толико сладак да ћете га одмах заволети
Богати шпански крем са суптилним укусом лимуна и цимета можете да правите и код своје куће. Ово је оригинални рецепт у коме ће уживати цела породица.
03. 03. 2025. у 12:00Јована Васић

МЕКСИЧКИ ЦЕЗАР УМАК: Зачините своје залогаје незаборавним укусом
Зачињени мексички цезар умак је савршен за дружења, уживања уз филмове и чипс или уз месо.
02. 03. 2025. у 13:00Јована Васић