КАКО ДА ДИНСТАТЕ ЛУК, А ДА НЕ УСМРДИТЕ КУЋУ: Професионални кувари откривају тајну

КАКО ДА ДИНСТАТЕ ЛУК, А ДА НЕ УСМРДИТЕ КУЋУ: Професионални кувари откривају тајну

Свако ко радо кува и једе домаћу храну, зна колико се мирис лука током кувања зна раширити по целој кући и увући у одећу, но, постоји врло једноставан трик како смањити његов интензитет, готово на минимум.

22. 03. 2024. у 11:00

ПОТРЕБНО САМО ДА ПИРИНАЧ ЗАМЕНИТЕ ОВИМ САСТОЈКОМ: Најбољи рецепт за пуњене паприке, а тајну открива руски кувар

ПОТРЕБНО САМО ДА ПИРИНАЧ ЗАМЕНИТЕ ОВИМ САСТОЈКОМ: Најбољи рецепт за пуњене паприке, а тајну открива руски кувар

КАКО је кренула сезона паприка осим за салату можете и да их напуните и да имате ручак за два-три дана. Зато је руски професионални кувар, Вјачеслав Красилниковје открио рецепт за пуњене паприке које ће се топити у устима.

15. 03. 2024. у 18:00

НАЈМЕКША, НАЈУКУСНИЈА И НАЈЛЕПША ПОГАЧА СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Италијани су богови теста, а ово је њихов рецепт за фокачу

НАЈМЕКША, НАЈУКУСНИЈА И НАЈЛЕПША ПОГАЧА СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Италијани су богови теста, а ово је њихов рецепт за фокачу

Италијански пљоснати хлеб сличан нашој погачи јесте фокача. Само тесто фокаче обавезно садржи маслиново уље. Ароматично биље попут рузмарина, оригана, тимијана заједно додацима као што је лук, маслине, чери парадајз, паприке, али и сир или нешто месно нам поред декорације служи и за побољшање укуса.

14. 03. 2024. у 07:00