ЕКСПЛОЗИЈА ТРОПСКИХ УКУСА: Воћна салата, идеална посластица којој нико не може да одоли
ВОЋНА салата је један од оних супер посластица без обзира на то које је доба године.
15. 04. 2024. у 17:00
ДА ВАМ ТЕСТО УВЕК ИСПАДНЕ САВРШЕНО: Ево колико тачно квасца се ставља
Умесите најбоље тесто, то ћете успети ако знате колико се квасца додаје у њега.
15. 04. 2024. у 09:00
УЖИВАЊЕ ЗА СВА ЧУЛА: Златиборски округ се дичи чувеном комплет-лепињом, а ево како да је направите
РЕЦЕПТ за златиборску комплет лепињу је веома једноставан, а сигурно ћете све одушевити.
14. 04. 2024. у 09:00
ГРЕШКЕ КАДА ПРАВИТЕ СЛАВСКО ЖИТО: Поткраду се и искусним домаћицама, а покваре укус
Исправите ове 3 грешке и сви ће вам тражити рецепт.
13. 04. 2024. у 09:00
КАКО СЕ ПРАВИ СЛАТКО ОД ЈАГОДА: Уз један трик састојак, припрема је дупло бржа
НЕКАДА нисте могли да уђете у домаћинску кућу, а да вас поред кафе не сачека слатко од неке врсте воћа.
11. 04. 2024. у 19:00
ТОПЛИ СЕНДВИЧ СА ТУЊЕВИНОМ: Лако се спрема и практичан је за понети, а и изузетно је укусан
Када смо у послу и немамо времена да одемо на ручак, а знате да је често таква ситуација, онда није на одмет да спремите оброк код куће и поједете га док радите.
11. 04. 2024. у 18:00
РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ СОК ОД ЗОВЕ: Окрепљује и освежава
Зовини цветови се беру током сунчаног времена и то само они потпуно расцветани са жутим сладоносним прахом. Сок од зове не кошта пуно, а одличан је.
10. 04. 2024. у 15:00
КАКО ДА ПРЖЕНИ КРОМПИР БУДЕ СЛАСТАН И ХРСКАВ? Уз ова три савета биће савршен
Уз ове савете испржићете сластан и хрскав кромпир.
10. 04. 2024. у 11:00
ШАРЕНА УСКРШЊА ЈАЈА УКРАШЕНА ЦВЕЋЕМ ОД ПАПИРА: Ако желите да их ове године направите другачије, предлажемо вам да испробате ову технику
Не морате да будете уметница како бисте овако лепо украсили ускршња јаја, довољно је да их офарбате бојом, онда залепите папир који сте исекли у облику круга. Шареним ускршњим јајима ће се посебно обрадовати деца.
09. 04. 2024. у 18:30
ПРЕДЛОГ ЗА ПОСНИ ДОРУЧАК: Паштета од ослића и ораха, лако се и брзо спрема
Паштета за укусан, здрав и посан доручак који ће дуго држати ситим, а распаметиће укусом све који буду пробали.
09. 04. 2024. у 10:06
ПУЊЕНИ ЛУК: Ово јело уопште није тешко направити, а преукусно је и веома занимљиво изгледа
Само пажљиво извадите унутрашњост коју ћете касније нaпунити месом.
08. 04. 2024. у 17:00
ПРЖЕНИЦЕ ИЗ РЕРНЕ: Не треба вам ни кап уља, а укусније су од класичних
Ако волите прженице, ове ћете обожавати.
08. 04. 2024. у 16:13
СЛАДОЛЕД ОД ЈАГОДЕ НА ШТАПИЋУ: Потребна су само 4 састојка, а деца ће га обожавати
У топлим данима, можете да се освежите куповним сладоледом, или да изаберете бољу варијанту и да сами направите домаћи сладолед. Брзо се прави, здравији је, а што је најбоље од свега има пун укус воћа, а можете да користите било које друго воће по жељи.
05. 04. 2024. у 19:00
РЕЦЕПТ ЗА НЕОДОЉИВЕ БЕЛГИЈСКЕ ВАФЛЕ: Можете их спремити за доручак и тако ће замирисати цела кућа
ДОБРО нам је познат бакин колач или галете. Мекана посластица која очарава једноставношћу, а и у Белгији се може пронаћи сличан слаткиш.
04. 04. 2024. у 07:00
СЛАТКИ ХЛЕБ С КОКОСОМ: Одличан је за доручак или ужину
Рецепт за слатки хлеб који осваја укусом, а можете га конзумирати самог или с намазом по жељи.
02. 04. 2024. у 11:00
СОЧНЕ, УКУСНЕ И - ПОСНЕ: Пробајте лазање са спанаћем и шампињонима
ПОСНЕ лазање са спанаћем и шампињонима праве се са посним корама и посним бешамел сосом.
01. 04. 2024. у 07:00
НЕ БАЦАЈТЕ ОСТАТКЕ ХЛЕБА: Направите невероватну попару са парадајз сосом
НЕРЕТКО се дешава да нам остане стари хлеб, који онда бацамо.
31. 03. 2024. у 06:45
ЈЕДНОСТАВАН ЗА ПРИПРЕМУ, ОДЛИЧНОГ УКУСА: Посни намаз са тиквицом и печеном паприком
У току је Васкршњи пост, а рецепата за доручак и вечеру никад доста.
29. 03. 2024. у 07:00
ДОМАЋЕ ЛАНЕНЕ ПЛОЧИЦЕ: Одличан избор за доручак или ужину, здраве, посне и хрскаве
Оне куповне замените домаћим, а можете да их једете са хумусом или паштетом. Ово је рецепт за најбоље домаће ланене плочице које успевају буквално свима, а њих можете да једете и у току поста.
28. 03. 2024. у 11:41
УКУСНЕ И ЈЕДНОСТАВНЕ: Посне фалафел куглице, здраво источњачко јело
Посни фалафел је укусно источњачко јело и прави се са различитим поврћем.
26. 03. 2024. у 09:30
КОЈА ЈЕ РАЗЛИКА ИЗМЕШУ АЈВАРА И ПИНЂУРА? Један је гушћи а за други се паприке сецкају а не мељу
ОСНОВНИ састојак им је исти али разлике постоје, прочитајте и сазнајте које су.
23. 03. 2024. у 15:00
ЋУФТЕ И ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ ЋЕ БИТИ САВРШЕНЕ И СОЧНЕ: Додајте млевеном месу овај састојак
ПРОБАЈТЕ - додајте свињску маст и одушевићете се укусом.
23. 03. 2024. у 09:00
ЗАШТО ИМ СЕ ЦЕНА РАЗЛИКУЈЕ И КАКАВ ЈЕ УКУС? Која је разлика између жутих, црвених и зелених паприка
Разлика између жутих, црвених и зелених паприка - откривамо заједно.
22. 03. 2024. у 15:00
СВИ ДРЖЕ НА ОВОМ МЕСТУ, А ТО УБРЗАВА ТРУЉЕЊЕ: Где треба да чувате јабуке да остану дуго свеже?
ЈАБУКА здравље чува, а одлично се слаже са бројним посластицама и питама.
22. 03. 2024. у 14:00