ПОСНЕ КИФЛИЦЕ ПУЊЕНЕ ПОВРЋЕМ: Ваздушасте, лагане и заситне домаће кифлице филоване посним састојцима

ПОСНЕ КИФЛИЦЕ ПУЊЕНЕ ПОВРЋЕМ: Ваздушасте, лагане и заситне домаће кифлице филоване посним састојцима

Многи људи се устручавају да праве домаће кифлице, јер мисле како им тесто неће успети. Зато је битно да имате добар рецепт, а ми вам предлажемо да испробате и овај. Овако припремљене кифлице можете да једете и у току поста.

05. 04. 2024. у 18:18

ПИТА СА РИБОМ И ПИРИНЧЕМ: Толико је укусна да ћете је правити и после поста

ПИТА СА РИБОМ И ПИРИНЧЕМ: Толико је укусна да ћете је правити и после поста

Пите су неизоставни део трпезе и могу се припремити у разним комбинацијама. Пита са рибом и пиринчем је брза за спремање, лагана је и хрскава, тако доброг укуса да се поједе у једном даху.

22. 03. 2024. у 07:00

ПИТА СА СОЈОМ, ПРАЗИЛУКОМ И ЦРНИМ ЛУКОМ: Неизоставни део посне трпезе, прсте да полижеш

ПИТА СА СОЈОМ, ПРАЗИЛУКОМ И ЦРНИМ ЛУКОМ: Неизоставни део посне трпезе, прсте да полижеш

Обогатите свој посни јеловник сјаjним рецептом за посну питу од готових кора. Надев је другачији од оног на који смо навикли јер се прави од соје. У надев иду празилук и црни лук, а сигурни смо да ће вам се укус допасти.

19. 03. 2024. у 07:00