САЛАТА ОД КАРФИОЛА И КРОМПИРА: Здраво, мирисно и неодољиво!

САЛАТА ОД КАРФИОЛА И КРОМПИРА: Здраво, мирисно и неодољиво!

АКО мислите да је карфиол досадан — овај рецепт ће вас потпуно разуверити! Комбинација печеног карфиола, кромпира, маслина и сушеног парадајза претвара једноставне намирнице у праву медитеранску чаролију укуса.

28. 10. 2025. у 15:16

ДУНАВСКИ ВАЛОВИ: Слатки класик који осваја све генерације

ДУНАВСКИ ВАЛОВИ: Слатки класик који осваја све генерације

Класичан колач који спаја сочан бисквит, киселкасте вишње, нежну ванила крему и богат чоколадни прелив. Једноставан за припрему, а изгледом и укусом увек оставља утисак – савршен десерт за сваку прилику.

27. 10. 2025. у 19:00

САЛАТА ОД ЈАЈА, ГРАШКА И РОТКВИЦА: Лагана, освежавајућа и кремаста

САЛАТА ОД ЈАЈА, ГРАШКА И РОТКВИЦА: Лагана, освежавајућа и кремаста

Када пожелите јело које је једноставно, брзо и пуно укуса, ова салата од јаја са грашком и ротквицом биће прави избор. Њена свежина, благо пикантна нота ротквице и кремаста текстура мајонеза чине је савршеном за лагани ручак, вечеру или као део свечаног стола.

27. 10. 2025. у 17:00

РЕЗАНЦИ СА ПОВРЋЕМ И ТОФУОМ: Укусна азијска инспирација

РЕЗАНЦИ СА ПОВРЋЕМ И ТОФУОМ: Укусна азијска инспирација

Брзо, лако и пуно укуса – ово јело доноси дух источне кухиње у ваш дом. Комбинација еластичних пиринчаних резанаца, хрскавог поврћа и тофуа у богатом, слатко-сланом сосу чини савршен оброк за ручак или лагану вечеру.

27. 10. 2025. у 16:00

ПАЛАЧИНКЕ СА БРЕСКВОМ: Мирисне, лагане и пуфнасте

ПАЛАЧИНКЕ СА БРЕСКВОМ: Мирисне, лагане и пуфнасте

Ове палачинке од брескви савршене су за викенд доручак или слатку поподневну ужину. Комадићи свежег воћа дају им природну слаткоћу и сочност, а у комбинацији са медом и шећером у праху добијају укус као из најбољег кафића.

27. 10. 2025. у 15:00

ЧИЗКЕЈК СА ЦИМЕТОМ И КРЕМАСТИМ ПРЕЛИВОМ: Колач који мирише на јесен

ЧИЗКЕЈК СА ЦИМЕТОМ И КРЕМАСТИМ ПРЕЛИВОМ: Колач који мирише на јесен

Кремаст, нежан и мирисан — овај чизкејк је прави ужитак за љубитеље суптилних зачина и мекане текстуре. Циметова подлога и благо зачињен фил дају му јесењи карактер, док га лагани кремасти прелив чини свечано елегантним. Савршен је уз шољицу кафе или као звезда празничне трпезе.

27. 10. 2025. у 14:00

ХРСКАВЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ:  Укус домаће кухиње

ХРСКАВЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ: Укус домаће кухиње

Печене паприке пуњене сиром, затим поховане до златне боје, спајају мирис традиције и неодољив укус који подсећа на прави домаћи ручак. Споља хрскаве, изнутра мекане и пуне топљеног сира – савршене су као предјело, лагани оброк или јело за свечану трпезу.

27. 10. 2025. у 13:00

ПУДИНГ ОД БУНДЕВЕ СА ОРАСИМА И ЏЕМОМ: Савршен дезерт који мирише на јесен

ПУДИНГ ОД БУНДЕВЕ СА ОРАСИМА И ЏЕМОМ: Савршен дезерт који мирише на јесен

КРЕМАСТ, баршунаст и пун укуса – овај пудинг од бундеве спаја све што волимо у јесењим данима. Нежна слаткоћа, мирис цимета и хрскави ораси чине га дезертом који греје и тело и душу. Једноставан за припрему, а изгледа као посластица из старинске кухиње.

27. 10. 2025. у 12:25

КУПУС У ПАРАДЈЗ СОСУ: Једноставно, лагано и неодољиво

КУПУС У ПАРАДЈЗ СОСУ: Једноставно, лагано и неодољиво

Ово лагано, ароматично јело од купуса и парадајза савршено је и као прилог и као самостално вегетаријанско јело. Динстани купус упија укус парадајза и зачина, па је свака кашика пуна топлоте и домаћег укуса.

25. 10. 2025. у 07:00