САВРШЕН РУЧАК ЗА ХЛАДНЕ ФЕБРУАРСКЕ ДАНЕ: Свињски филе умотан у сланиницу, месо мекано и сочно, а укус је фантастичан

САВРШЕН РУЧАК ЗА ХЛАДНЕ ФЕБРУАРСКЕ ДАНЕ: Свињски филе умотан у сланиницу, месо мекано и сочно, а укус је фантастичан

Филе обмотајте у сланину, додајте омиљене зачине и бело вино, и уживајте у раскошном ручку којем ћете пожелети да се убрзо вратите.

17. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО)

ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО)

Када пожелите да спремите ручак који оставља без даха, спремите баш овај. Сва јела спремљена од рибића ћете памтити због неодољивог укуса, а месо ће се дословно лепити за прсте.

16. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

БОСТОН КРЕМПИТЕ: Необичне су, очас посла спремне и укус је једноставно неодољив (ВИДЕО)

БОСТОН КРЕМПИТЕ: Необичне су, очас посла спремне и укус је једноставно неодољив (ВИДЕО)

Бостон кремпита је познати дезерт који спаја богати кремасти фил, мекану бисквитну кору и глазуру од чоколаде. Припремите се да уживате у сваком залогају овог класичног америчког слаткиша.

14. 02. 2025. у 13:00Јована Васић

ШАТОБРИЈАН - ЧУВЕНИ ФРАНЦУСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Испржите мекано и сочно месо попут професионалаца

ШАТОБРИЈАН - ЧУВЕНИ ФРАНЦУСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Испржите мекано и сочно месо попут професионалаца

Ако желите да направите француски специјалитет потребни су вам бифтек и зачини. Припрема је врло једноставна и брза, а овако припремљено месо се најчешће служило уз печурке.

14. 02. 2025. у 09:00Jована Васић

КАКО СЕ ПРАВИ НАЈУКУСНИЈИ ПИРЕ КРОМПИР: Најбољи прилог уз свако јело

КАКО СЕ ПРАВИ НАЈУКУСНИЈИ ПИРЕ КРОМПИР: Најбољи прилог уз свако јело

Сложићете се да је пире кромпир најбољи прилог уз свако јело, а професионални кувар открио је да постоје једноставани трикови који гарантују савршен кромпир пире сваки пут.

13. 02. 2025. у 17:00Jована Васић