![НАЈСТАРИЈИ РЕЦЕПТ - ИСПАДНУ НЕВЕРОВАТНО ТАНКЕ И МЕКАНЕ КАО ДУША: Палачинке искусних српских домаћица НАЈСТАРИЈИ РЕЦЕПТ - ИСПАДНУ НЕВЕРОВАТНО ТАНКЕ И МЕКАНЕ КАО ДУША: Палачинке искусних српских домаћица](/data/images/2024-01-08/441310_11777_kf.jpg?time=1705076525)
НАЈСТАРИЈИ РЕЦЕПТ - ИСПАДНУ НЕВЕРОВАТНО ТАНКЕ И МЕКАНЕ КАО ДУША: Палачинке искусних српских домаћица
Верујемо да је најбољи рецепт за палачине икада управо пред вама! За припрему је потребно око пола сата.
12. 01. 2024. у 21:20
![САВРШЕНОГ СУ УКУСА, СА ГОВЕЂИМ МЕСОМ И БЕЗ ЖЕЛАТИНА: Пихтије, традиционални српски специјалитет САВРШЕНОГ СУ УКУСА, СА ГОВЕЂИМ МЕСОМ И БЕЗ ЖЕЛАТИНА: Пихтије, традиционални српски специјалитет](/data/images/2024-01-09/441621_336_kf.jpg?time=1704924141)
САВРШЕНОГ СУ УКУСА, СА ГОВЕЂИМ МЕСОМ И БЕЗ ЖЕЛАТИНА: Пихтије, традиционални српски специјалитет
ПИХТИЈЕ можда изгледом нису примамљиве, али су савршеног укуса, а ми вам доносимо најбољи рецепт.
11. 01. 2024. у 21:00
![РЕЦЕПТ ИЗ БАКИНОГ КУВАРА ЗА СЛАТКУ И СЛАНУ ВЕРЗИЈУ ПОГАЧЕ: Традиционалне василице за Мали Божић РЕЦЕПТ ИЗ БАКИНОГ КУВАРА ЗА СЛАТКУ И СЛАНУ ВЕРЗИЈУ ПОГАЧЕ: Традиционалне василице за Мали Божић](/data/images/2023-12-18/435606_screenshot-2023-12-18-150413_kf.jpg?time=1704813272)
РЕЦЕПТ ИЗ БАКИНОГ КУВАРА ЗА СЛАТКУ И СЛАНУ ВЕРЗИЈУ ПОГАЧЕ: Традиционалне василице за Мали Божић
Славимо Српску Нову годину, а стари обичај налаже да се за ручак изнесе све оно што је у јесен спремљено за зиму, као што су пршута, сланина, кавурма, чварци, кајмак, погаче, туршија, ајвар... Након тога обичај је да се изнесе прасеће печење. Они који нису били у финансијској могућности да направе свечану гозбу у поноћ износе крофне, а у једну се стаља парица. Веровало се да ће особа која пронађе парицу имати успешну годину. Крофна је замена за чесницу. Сутрадан се прославља Мали Божић, а тада је обичај да се умеси василица. Може да буде слана или слатка, а у њу се не ставља парица.
09. 01. 2024. у 23:00
![НАЈСТАРИЈЕ СРПСКО ЈЕЛО ЈЕ НАЈБОЉЕ КОЈЕ ЋЕТЕ ИКАДА ПРОБАТИ - ОБОЖАВАЈУ ГА СВИ: Кремасто, сочно, пуно меса и поврћа (ВИДЕО) НАЈСТАРИЈЕ СРПСКО ЈЕЛО ЈЕ НАЈБОЉЕ КОЈЕ ЋЕТЕ ИКАДА ПРОБАТИ - ОБОЖАВАЈУ ГА СВИ: Кремасто, сочно, пуно меса и поврћа (ВИДЕО)](/data/images/2023-12-25/437663_225577_kf.jpg?time=1704637208)
НАЈСТАРИЈЕ СРПСКО ЈЕЛО ЈЕ НАЈБОЉЕ КОЈЕ ЋЕТЕ ИКАДА ПРОБАТИ - ОБОЖАВАЈУ ГА СВИ: Кремасто, сочно, пуно меса и поврћа (ВИДЕО)
ВРЕДНО сваког минута проведеног у кухињи - Ајмокац је јело које се не спрема баш једноставно
07. 01. 2024. у 17:10
![ФРАНЦУСКИ КРОМПИР С ЛУКОМ: Једноставно преукусно - прави хит ФРАНЦУСКИ КРОМПИР С ЛУКОМ: Једноставно преукусно - прави хит](/data/images/2024-01-05/440539_3322_kf.jpg?time=1704637179)
ФРАНЦУСКИ КРОМПИР С ЛУКОМ: Једноставно преукусно - прави хит
ШТА год да се нађе на свечарској трпези, кромпир ће увек скренути пажњу, а спремљен на француски начин биће прави хит.
07. 01. 2024. у 15:19
![САМИ ГА НАПРАВИТЕ КОД КУЋЕ: Најпопуларнији топли напитак за зимске дане - кувано вино САМИ ГА НАПРАВИТЕ КОД КУЋЕ: Најпопуларнији топли напитак за зимске дане - кувано вино](/data/images/2023-12-21/436439_884411_kf.jpg?time=1704378616)
САМИ ГА НАПРАВИТЕ КОД КУЋЕ: Најпопуларнији топли напитак за зимске дане - кувано вино
КУВАНО вино једно је од омиљених напитака током хладних дана, а и неизоставан производ зимских сајмова широм света. Не морате чекати излазак да бисте уживали - врло је лако направити га код куће.
06. 01. 2024. у 15:00
![КОМПОТ ОД ЈАБУКА: Рецепт за посластицу која подсећа на детињство КОМПОТ ОД ЈАБУКА: Рецепт за посластицу која подсећа на детињство](/data/images/2024-01-03/440052_shutterstock-1395209444_kf.jpg?time=1704391012)
КОМПОТ ОД ЈАБУКА: Рецепт за посластицу која подсећа на детињство
ОВА посластица ће свакако пробудити носталгију у вашим укућанима.
03. 01. 2024. у 18:27
![НАПРАВИТЕ ПРИЛОГ КОЈИ ОБОЖАВА ЦЕО СВЕТ: Пробајте печени кромпир, најукуснији до сада НАПРАВИТЕ ПРИЛОГ КОЈИ ОБОЖАВА ЦЕО СВЕТ: Пробајте печени кромпир, најукуснији до сада](/data/images/2023-12-12/432824_shutterstock-2215842315_kf.jpg?time=1704278543)
НАПРАВИТЕ ПРИЛОГ КОЈИ ОБОЖАВА ЦЕО СВЕТ: Пробајте печени кромпир, најукуснији до сада
САВРШЕНО хрскава корица која "пуца", а изнутра сочан и мекан. Ово је најлакши рецепт и можете да га једете и са месом, али и рибом.
03. 01. 2024. у 10:30
![НАШЕ БАКЕ КАЖУ - НАЈМЕКШЕ ПОСНЕ ПАЛАЧИНКЕ: Уживајте у омиљеној посластици и у данима поста, обрадујте своје укућане НАШЕ БАКЕ КАЖУ - НАЈМЕКШЕ ПОСНЕ ПАЛАЧИНКЕ: Уживајте у омиљеној посластици и у данима поста, обрадујте своје укућане](/data/images/2023-12-12/432841_shutterstock-250958635_kf.jpg?time=1703501700)
НАШЕ БАКЕ КАЖУ - НАЈМЕКШЕ ПОСНЕ ПАЛАЧИНКЕ: Уживајте у омиљеној посластици и у данима поста, обрадујте своје укућане
ОВАКО припремљене могу стајати и два дана, танке су и укусне као да су мрсне.
25. 12. 2023. у 12:00