ЈЕДНОСТАВНИ РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесења посластица која ће вас одушевити

ЈЕДНОСТАВНИ РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесења посластица која ће вас одушевити

Једино што ће вам одузети време приликом припреме кестен пиреа јесте љуштење. Али све има своју цену. На љуске ће вам отићи око 30 одсто масе, па уколико желите да направите већу количину кестен пиреа, узмите то у обзир.

01. 10. 2024. у 08:00

НАПРАВИТЕ БЕЛИ АЈВАР: Мало другачији намаз по македонском рецепту који ћете обожавати

НАПРАВИТЕ БЕЛИ АЈВАР: Мало другачији намаз по македонском рецепту који ћете обожавати

Увелико се спрема зимница за предстојећи период, а многи заборављају на изврсни рецепт за малиџано. Њега називају и бели ајвар јер се не спрема од црвене, већ од зелене паприке и са патлиџаном.

23. 09. 2024. у 13:18

РЕЦЕПТ ЗА ИТАЛИЈАНСКЕ КРОФНЕ: Овај рецепт ће вам сви тражити

РЕЦЕПТ ЗА ИТАЛИЈАНСКЕ КРОФНЕ: Овај рецепт ће вам сви тражити

Италијанске крофне познатије као зеполе су карактеристичне за Рим, а праве се од куваног теста. Од куваног теста се праве чувене посластице као што су принцес крофне и еклери, па не чуди што су ове крофне ваздушасте и савршено укусне. Оне су за разлику од оригиналних мање и могу да се поједу у једном залогају.

04. 09. 2024. у 16:25