ЈАГЊЕТИНА КОЈОЈ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ОДОЛИТЕ: Запечена са киселим млеком
06. 06. 2025. у 07:00
Ово је прави специјалитет! Уколико сте љубитељ јагњећег меса немојте пропустити да пробате.
Повезане вести

НАЈМЕКША ЈАГЊЕТИНА НА СВЕТУ: Сочни бут, уживаћете у сваком залогају
Купите јагњећи бут са косском и позабавите се припремом овог јела - уживаћете и ви и ваши најмилији.
09. 06. 2025. у 09:00

ЗНАЈУ ОНИ ШТА ВАЉА: Турски ђувеч, укусно, здраво и оригинално јело
Сада је право време за припрему овог јела јер све намирнице можете наћи свеже на пијаци. Невероватно је укусно и оригинално.
11. 06. 2025. у 09:00

ИМЕ НЕ ЛАЖЕ, ОВО ЈЕ СТВАРНО: Перфектна чорба
Толико је богата различитим састојцима и месом, да ће вам бити довољна и за ручак, уколико нисте баш много гладни.
12. 06. 2025. у 11:00

МАЛО ДРУГАЧИЈА ЈАГЊЕТИНА: Котлети спремљени на грчки начин, уживаћете као у ресторану на обали мора
Котлети спремљени на овај начин миришу на Медитеран! Тражићете репете, сигурни смо.
10. 06. 2025. у 11:00

ЗА ЉУБИТЕЉЕ ЈАКИХ УКУСА: Гурманске кнедле
Са кобасицама су па их можете јести уместо ручка или вечере, калоричне су довољно, а невероватно ароматичне и укусне.
06. 07. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

ЦЕЗАР САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ: Лаган оброк пун укуса
Класична Цезар салата у обогаћеној верзији са сочном пилетином идеалан је избор за лаган, а заситан оброк. Једноставна припрема и освежавајући укус чине је омиљеним избором током целе године.
31. 07. 2025. у 15:00

ОСВЕЖАВАЈУЋА ЛЕТЊА САЛАТА: Oд печених паприка и патлиџана
Комбинација печеног поврћа, свежег лука и кремасте павлаке – савршен избор за лагану вечеру или предјело.
31. 07. 2025. у 14:00

ЗАПЕЧЕНЕ ТИКВИЦЕ СА ПИЛЕТИНОМ: Идеја за ручак у последњи час
ДАНАС са вама делимо једноставан, брз и неодољиво укусан рецепт који ће вас одушевити већ на првом залогају.
31. 07. 2025. у 13:00

НИСОЈСКА САЛАТА: Рецепт директно из Нице
Директно са југа Француске, из сунчане Нице, стиже ова лагана и укусна салата. Туњевина, свеже поврће и маслиново уље чине је савршеним избором за летњи оброк. Готова је за 15 минута, а најбоље прија уз чашу хладног белог вина.
31. 07. 2025. у 12:00

ПИСТАЋ ТИРАМИСУ ТОРТА: Модерна нота италијанске посластице
Класични италијански тирамису добија свежу, модерну ноту уз богати укус пистаћа. Крема од маскарпоне сира, натопљене пишкоте и пистаћ паста чине ову торту идеалном за љубитеље финих, али једноставних посластица.
31. 07. 2025. у 11:00
Коментари (0)