КРЕМАСТИ ПИЛЕЋИ ГУЛАШ: Савршен ручак за целу породицу
23. 12. 2024. у 11:00
Пилећи гулаш препун поврћа, зачињен је и допуњен павлаком за кување. Обавезно пробајте овај рецепт за прављење пилећег гулаша ако нисте до сада имали прилику да пробате.
Повезане вести

ШПАГЕТЕ СА ТИКВИЦОМ И ПИЛЕТИНОМ: Ручак за десетку, издашан и укусан, сви ће вам тражити овај рецепт
Ово је само још један начин како да припремите шпагете, али ће вам сигурно постати једно од омиљених јела.
25. 04. 2025. у 08:30

ЈЕЛО КОЈЕ МОРАТЕ ПРОБАТИ: Гулаш од говедине и цвекле
Комбиновањем разног поврћа, зачина и меса добија се посебан укус који се не заборавља.
16. 04. 2025. у 13:00

ПИЛЕЋА КАПАМА: Савршено јело за данашњи ручак (ВИДЕО)
Пилећа капама је необичан, али изузетно здрав ручак који се лако спрема.
25. 03. 2025. у 08:30

ХЕРЦЕГОВАЧКИ ЧЕРВИШ: Традиционални рецепт са богатом историјом
Херцеговачки червиш је једно од оних јела које мирише на традицију, окупљање породице и укусе које преносе генерације.
22. 03. 2025. у 10:00

ФАХИТА СА ПИЛЕТИНОМ: Одличан микс меса и поврћа на мексички начин
Омиљено ресторанско, мексичко јело у вашем дому - зашто да не? Зачини у овом рецепту играју главну улогу, па најпре проверите имате ли их све.
23. 03. 2025. у 13:00
Најновије из рубрике

ВИРАЛНИ ТРИК ЗАЛУДЕО СВЕ: Испржите јаја без капи уља, потребан вам је само краставац (ВИДЕО)
ИСПРОБАЈТЕ и ви овај трик који је залудео све на друштвеним мрежама!
16. 06. 2025. у 13:00

УКУСНИЈИ СУ И ОД ПРИНЦЕС КРОФНИ: Пролећни еклери са малинама, неодољиво сочни
ИДЕАЛНИ су за свечане прилике, рођендане, или као софистицирани десерт уз поподневну кафу.
16. 06. 2025. у 11:00

МИРИС КОЈИ СЕ ШИРИ ИЗ КУХИЊЕ ОДМАХ МАМИ ОСМЕХ: Млади кромпирићи са поврћем (ВИДЕО)
ПОСНО и лагано јело које највише прија током великих врућина.
16. 06. 2025. у 09:00

ЛАГАН, ХРАНЉИВ И СПРЕМАН БЕЗ МУКЕ: Безглутенски хлеб од броколија (ВИДЕО)
САВРШЕН спој здравља и укуса.
16. 06. 2025. у 07:00

СЛАТКИ МАЛИ ИЗВРНУТИ АНАНАС: Вочни колач који ће да вас освоји на први залогај
Овај колач невероватно је популаран у Америци, а прави га и све више наших домаћица. Проверите зашто!
15. 06. 2025. у 13:00
Коментари (0)