СОЧНЕ ШНИЦЛЕ У БИБЕР СОСУ: Месо је мекано и буквално се раздваја на додир само због једног трика
СВИЊСКО месо потопљено у сос од вињака и бибера постаје мекано и растресито, тако да се раздваја лагано само на један додир.

Фото: Free Images Pixabay
Потребно је:
300 г свињског филеа
2 прстохвата шареног бибера
прстохват соли
чашица вињака
1 паприка
чен белог лука
маслиново уље
20 г путера
½ чаше црвеног вина
Припрема:
Направити шницлу од свињског филеа. Потопити шницлу у миксу бибера и соли са вињаком. Паприку исецкати на штапиће. Изгриловати паприку и бели лук и посолити. Месо испржити на маслиновом уљу и путеру. Додати црвено вино.
Шницлу у бибер сосу сервирати са паприком.
(Стил)
Препоручујемо

ОВА МАЈКА ЈЕ ПОСЕБНА: Разлог су њена деца, а ево и зашто (ВИДЕО)
ОНИ су Илија, Јована и Василије Хаџи-Пурић, полазници Центра за таленте "Никола Тесла".
10. 09. 2025. у 12:13 >> 20:43

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

УЖАС - ДА СЕ ПРЕВРНЕ ЖЕЛУДАЦ: Упали где производе крофне намењене ЦГ приморју - затекли су ХОРОР сцене (ВИДЕО)
Крофне су за многе једна од најпознатијих и најомиљенијих посластица на свету, али после гледања снимка који нам стиже из Црне Горе питање је како ћете убудуће гледати на оне куповне.
13. 09. 2025. у 17:03 >> 17:10
Коментари (0)