
АРАПСКИ КОЛАЧ: Ако сте љубитељ оријенталних слаткиша, ова неодољива и лагана посластица постаће вам једна од омиљених (ВИДЕО)
Уколико вам је потребан рецепт за колач на брзину, арапски колач с бадемима је баш оно што сте чекали. Све се припреми за десетак минута, потом пече још 20, а резулат је слаткиш који се памти. По жељи можете прелити карамелом, али и без ње је феноменалан!
17. 03. 2025. у 14:30

РЕЦЕПТ ЗА УКУСАН СМУТИ СА ЦВЕКЛОМ И БАНАНОМ: Крепи организам у трену
Укусан и пун витамина.
17. 03. 2025. у 13:00

ПИЛЕЋА САЛАТА КАКВУ ДО САД НИСТЕ ПРОБАЛИ: Комбинација укуса који одушевљава на први залогај (ВИДЕО)
Ако тражите салату која је истовремено освежавајућа, кремаста и пуна укуса, онда је ова пилећа салата са поморанџом, сиром и орасима прави избор. Припрема је једноставна, а састојци су лако доступни. Било да је послужите као предјело или главно јело, ова салата ће сигурно бити омиљени додатак сваком столу.
17. 03. 2025. у 11:30

ОДУШЕВИЋЕ ВАС И МИРИСОМ И УКУСОМ: Трделник - Чешки десерт најпознатији на свету
Испробајте рецепт за трделник који ће вас одушевити мирисом и укусом.
17. 03. 2025. у 10:00

ЈЕЛО ОД РАЗНОГ ПОВРЋА: Савршен рецепт за пост на уљу
Прилог од разног поврћа је идеалан, јер можете да прилагођавате и додајете поврће по својој жељи.
17. 03. 2025. у 08:30

БУРЕК КАО ИЗ ПЕКАРЕ: Савршен доручак, а идеалан рецепт и за оне који нису вешти у кухињи (ВИДЕО)
Како се прави бурек корак по корак погледајте у тексту испод.
17. 03. 2025. у 07:00

ЕВО КАКО ДА ПРАВИЛНО СКУВАТЕ ЈАЈА ТАКО ДА ИСПАДНУ НАЈУКУСНИЈА: Кључ се крије у ове две методе
Вероватно сте чули безброј савета о томе како најбоље скувати јаја – један од најчешћих је да их оставите да кључа пет минута у води, а затим склоните са шпорета.
16. 03. 2025. у 14:00

ОРИГИНАЛНЕ ФРАНЦУСКЕ МАДЛЕНЕ: Мирисни колачићи од путера чија припрема је врло једноставна
Мадлене су традиционални француски колачићи од маслаца и обично се служе уз шољу кафе или чаја. Направите мирисне колачиће по овом лаком рецепту, а сигурно да ће вас одушевити на први залогај.
16. 03. 2025. у 13:00

ПРОБАЈТЕ ЧАТНИ: Индијски намаз од црвеног лука, очараће вас разноликим укусима и прекрасном бојом
Чатни је намаз од воћа или поврћа с гомилом зачина који се везује уз индијску кулинарску традицију. Овај с црвеним луком одличан је са сиревима или крекерима, у сендвичу, бургеру или уз печено месо.
16. 03. 2025. у 11:30

КУГЛИЦЕ ОД БЕЛЕ ЧОКОЛАДЕ И МАЛИНА: Спој укуса одушевиће чак и најпробирљиве сладокусце
Куглице од беле чоколаде и малина су попут чизкејка, лако се праве и врло су укусне.
16. 03. 2025. у 09:48

ПОСНИ ГУЛАШ ОД ШАМПИЊОНА: Ручак за који треба мало времена, а толико је укусан да месо није ни потребно (ВИДЕО)
Кад дође време поста, често смо у дилеми шта да спремимо, а да није једно те исто. Тако да је посни гулаш прави и пун погодак.
16. 03. 2025. у 09:00

ПИТА ОД ТРИ САСТОЈАКА БЕЗ КОРА И БРАШНА: Пробате нешто сасвим другачије, а гарантовано феноменалног укуса (ВИДЕО)
У питању је арапско јело од три састојка, за које ћете можда потрошити мало више јаја него што иначе користите за питу, али ћете добити много коцки и моћи да је једете три дана. Ако успете да издржите да вам траје тако дуго јер је укус стварно фантастичан, а пита је лагана.
16. 03. 2025. у 06:45

КРЕМАСТИ ПОСНИ СУТЛИЈАШ: Идеално решење када желите брз и лаган десерт, било за свакодневни оброк или посну трпезу
Најбржи домаћи десерт у данима поста. Прави се брзо и лако, укус и мирис су му божанствени, а нема шансе да не успе.
15. 03. 2025. у 15:00

САЛАТА ОД ТУЊЕВИНЕ И КРОМПИРА: Издашна, посна и лака за припрему
Хранљива и укусна салата, која може бити и одличан оброк.
15. 03. 2025. у 13:30

БАНАНА ЧИЗКЕЈК: Савршена посластица, коју морате да пробате
Деликатна равнотежа и текстуре укуса су невероватне у овом десерту. Слаткоћа и сол који се савршено слажу је оно што чини чизкејк тако јединственим и главни је разлог популарности фамозног колача од сира.
15. 03. 2025. у 12:00

ГУРМАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Ручак за комплетан ужитак
Сигурно вам је од припреме зимнице остало нешто паприка које сте замрзнули, а можете их и купити такве уколико немате, да олакшате себи процес прављења гурманских пуњених паприка. Ово је сјајан и брз рецепт, неће вам одузети много времена.
15. 03. 2025. у 11:00

КРОМПИР СА ГРАШКОМ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Направите ручак који ће цела породица да обожава
Кромпир са грашком је традиционална комбинација која се налази на трпезама широм света, због своје једноставности, препознатљивог укуса и нутритивне вредности. Реч је о укусном јелу, које пружа одличан извор енергије, влакана и витамина.
15. 03. 2025. у 09:00

ТРАДИЦИОНАЛНА ВРАЊАНСКА ПИТА: Самса са милерамом од готових кора
Предност ове самсе је што је можете направити веома брзо, а по укусу неће заостајати за оном старинском.
15. 03. 2025. у 07:00

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД ЈАГОДА: Слатко и мирисно пиће које осваја неодољивом аромом
Ликер од јагоде има пријатну и недољиву арому, а за његову припрему је потребно пар састојака и мало времена. Оно што је битно код припреме овог ликера јесте да користите чврсте баштенске или шумске јагоде које нису презреле или оштећене. Ликер од јагоде може свако да направи, а супер је избор за освежење, поготово када вам дођу гости.
14. 03. 2025. у 16:00

ПОСНА БАЈАДЕРА: Многима омиљени ситни колач
Бајадера са разлогом важи за краљицу ситних колача, а ова посна варијанта подједнако је укусна као и мрсна.
14. 03. 2025. у 15:00

МАНАСТИРСКА ЈОТА: Најукусније јело по рецепту са Хиландара
Рецепт за јоту оригинално потиче из Италије, тачније из Трста.
14. 03. 2025. у 13:30

РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ ПОСНИ МАЈОНЕЗ: Уживајте у омиљеном намазу и у време поста
Можете да направите ваш омиљени прелив и у време поста, само је потребно да користите мало другачије састојке. Додајте као прилог јелу и уживајте.
14. 03. 2025. у 12:00

КРЕМАСТА ПОСНА ТОРТА: Најкремастија посластица, готова за само 20 минута (ВИДЕО)
Доносимо вам рецепт за посну крем торту којој је тешко одолети.
14. 03. 2025. у 11:00

ИДЕЈА ЗА ПОСНИ РУЧАК: Јело од пиринча и печурака
Јело које се лако прави, идеално и за ручак и за вечеру.
14. 03. 2025. у 09:00