
РЕЗАНЦИ СА МАКОМ: Типичан војвођански слатки и старински специјалитет који нас враћа у детињство
Резанци са маком или насуво с маком, како Војвођани зову ово слатко јело, представљају оне укусе по којима се памти детињство.
18. 03. 2025. у 12:30

ОДУШЕВИЋЕ ВАС И МИРИСОМ И УКУСОМ: Трделник - Чешки десерт најпознатији на свету
Испробајте рецепт за трделник који ће вас одушевити мирисом и укусом.
17. 03. 2025. у 10:00

КРЕМАСТИ ПОСНИ СУТЛИЈАШ: Идеално решење када желите брз и лаган десерт, било за свакодневни оброк или посну трпезу
Најбржи домаћи десерт у данима поста. Прави се брзо и лако, укус и мирис су му божанствени, а нема шансе да не успе.
15. 03. 2025. у 15:00

РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КНЕДЛЕ СА ШЉИВАМА: Праве се лако, а поједу очас посла
Класични рецепт, без јаја или млека, добија се танко и лагано тесто. Кнедле или гомбоце су многима омиљена посластица из детињства која подсећа на бакину кухињу.
10. 03. 2025. у 15:00

СТАРИ РЕЦЕПТИ ЗА ЈЕЛА ОД КОПРИВЕ: Савршено здрави оброци
Ово су све добробити коприве: Јача зубе и кости, одлична је за минерализацију у добу раста, трудницама и дојиљама.
08. 03. 2025. у 09:00Јована Васић

ПОСНЕ ПРОЈИЦЕ: Лаке за спремање, а идеалне за доручак или вечеру
Ако немате идеју шта спремити у току поста, пројице су увек добро решење.
08. 03. 2025. у 07:00Јована Васић

ТУФАХИЈЕ, БАШ КАО КОД НАШИХ БАКА: Рецепт за омиљени десерт са јабукама и орасима
Баке су радо спремале туфахије, а ми скоро и да не знамо којег су укуса. Поред баклаве, нема лепшег слаткиша од туфахија које морате да спремите по овом једноставном рецепту.
07. 03. 2025. у 16:00Јована Васић

ВАФЛИ СА ТИКВИЦАМА: Рецепт који морате пробати
Ваздушасти вафли са тиквицама су врло храљиви, укусни и брзо се праве.
05. 03. 2025. у 16:00Јована Васић

ДОМАЋА ШТРУДЛА СА МАКОМ И ВИШЊАМА: Спој укуса који се памти
Мекано тесто, богат надев од мака и освежавајуће вишње чине савршен спој укуса. Иако делује као да захтева много труда, уз овај рецепт направићете савршену штрудлу без превише компликација. Припремите омиљени чај или кафу и уживајте у залогају праве домаће магије.
02. 03. 2025. у 12:00Јована Васић

НЕОДОЉИВИ КЛАСИК: Рецепт за фигаро обланде, које ће вас освојити укусом
Када не знате шта бисте, а желите да својима спремите нешто слатко, старе добре обланде су увек добар избор.
01. 03. 2025. у 13:00Jована Васић

ПОХОВАНИ ХОТ ДОГ СА СИРОМ: Јело које ће вас освојити на први залогај
Пробајте овај поховани хот дог рецепт - брзо, једноставно и неодољиво укусно.
28. 02. 2025. у 11:00Jована Васић

ХРСКАВИ УШТИПЦИ СА ЛУКОМ И ШЕЋЕРЦЕМ: Испробајте нешто ново, идеални за сваку прилику
Ако су вам досадили класични уштипци, обогатите их са ова два састојка и још мало зачина и ето новог укуса.
27. 02. 2025. у 07:00Јована Васић

КЛАСИЧНЕ КРОФНЕ: Стари и најједноставнији рецепт
Кад се прохладе, напуните их омиљеним пекмезом или само поспите шећером у праху.
23. 02. 2025. у 16:00Јована Васић

РЕЦЕПТ ЗА ПУДИНГ ОД ЈАБУКА: Идеалан слаткиш после ручка
Ако желите да слаткиш буде сочан, кремаст и савршен десерт после раскошног ручка, онда је пудинг од јабуке прави избор. Припрема се лако и брзо, треба да одстоји и укуси ће се хармонично спојити.
22. 02. 2025. у 15:00Joвана Васић

НЕОДОЉИВА БАКЛАВА СА ВИШЊАМА: Укусна посластица на другачији начин, и за сваку прилику
Док многи признају само баклаву с орасима, све је више оних који се окрећу и воћним комбинацијама овог традиционалног колача.
21. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

ЗДРАВИ МАФИНИ СА ОВСЕНИМ ПАХУЉИЦАМА: Укусни залогаји спремни за 30 минута
Савршени за доручак или ужину, а праве се брзо и лако.
21. 02. 2025. у 07:00Јована Васић

БРЗИ КОЛАЧ СА ЈАБУКАМА КОЈИ СВИМА УСПЕВА: Направите укусну посластицу и обрадујте укућане
Рецепт за колач са јабукама је невероватно једноставан, а укусом осваја већ при првом залогају.
19. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

ФАНТАСТИЧНЕ ПАЛАЧИНКЕ СА МАКОМ И ШЉИВАМА: Комбинација укуса која ће вас одушевити
Ако сте љубитељ штрудле са маком или џема од шљива, сигурно ћете обожавати ову комбинацију која је својеврсно спој тих посластица.
14. 02. 2025. у 16:00Jована Васић

ВАНИЛИЦЕ ЗА ЗАЉУБЉЕНЕ: Миришљаве, слатке, срцасте, прави су избор за Дан љубави
Направите их бар један дан раније, јер су боље када одстоје.
13. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

ОРИГИНАЛНИ РЕЦЕПТ ЗА ТАИН: Српски војнички хлеб, дуготрајан је, не квари се брзо, а мекан као душа
Таин се прави од мешавине ражаног и белог брашна у односу 70 према 30 одсто. .
11. 02. 2025. у 07:00Новости онлине

ЗАПЕЧЕНЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ: Лако се праве, а толико су укусне да сви траже додатак
ЈЕДНОСТАВНО јело које може да се једе као било који оброк.
05. 02. 2025. у 09:00

БАШ ОВАКО СУ ИХ ПРАВИЛЕ НАШЕ БАКЕ: Домаће погачице са чварцима, укус коме је тешко одолети
Домаће погачице са чварцима за доручак, ужину или вечеру су јело које ћете често да правите.
30. 01. 2025. у 07:00

НАЈБОЉИ СОС НА СВЕТУ: Рецепт за тоум (ВИДЕО)
Либански традиционaлни сос текстуром подсећа на мајонез, а обично се припрема од једноставних и јефтиних састојака као што су бели лук, лимунов сок, уље и со.
28. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

БРЗИНСКИ ДОРУЧАК: Руски уштипци од гриза и младог сира са сувим грожђем и јабукама
Руски уштипци од гриза и младог сира са сувим грожђем и јабукама обожаваће деца, мекани су и топе се у устима.
28. 01. 2025. у 07:00Новости онлине