КОЛАЧ СА БОРОВНИЦАМА: Рецепт по ком су правиле наше баке
Данас са вама делимо рецепт који мирише на детињство, недељу код баке и дане без журбе. Овај старински колач са боровницама прави се од неколико једноставних састојака, сачувајте рецепт, пробајте га и поделите с неким кога волите.
17. 07. 2025. у 14:50
ВОЋНИ МОЋНИ: Рецепт за јогурт од кајсије
Пије се попут воде или сока, не можете да се зауставите, толико је укусан, освежавајући и сладак. а још кад наиђете на комадиће кајсија... па ко би му одолео?
16. 07. 2025. у 23:00
КРЕМАСТ И ОСВЕЖАВАЈУЋИ: Мус од кајсије
Мала доза коњака овом десерту даје посебну ноту. Уколико га спремате и за најмлађе, слободно изоставите алкохол, укус ће и даље бити леп.
16. 07. 2025. у 16:00
МАЛО ДРУГАЧИЈИ ОД "ОБИЧНОГ": Тирамису са пудингом
Не знамо шта би Италијани рекли о овој модификованој верзији популарног тирамисуа, али знамо да се свима који су је пробали изузетно допала!
16. 07. 2025. у 15:00
БОЉИ ОД КОХА: Сочни трилеће (РЕЦЕПТ)
Осим што је савршеног укуса, овај колач прелепо изгледа па вам може бити главни адут у послужењу за драге госте.
16. 07. 2025. у 11:00
САВРШЕНЕ ЗА ТОПЛЕ ЛЕТЊЕ ДАНЕ: Ледене коцке
Сигурни само да, када први пут будете направили ову посластицу, нећете одолети да је мало-мало поново правите за ваше најближе.
16. 07. 2025. у 10:00
НЕЖНА И СЛАСНА: Панакота са малинама (РЕЦЕПТ)
Са панакотом нема грешке, све варијације на тему су укусне и добродошле, па ко шта воли - нек изволи. Ако сте љубитељ малина, ова ће постати ваш фаворит, гарантујемо!
16. 07. 2025. у 09:00
МИРИШЕ НА ДЕТИЊСТВО: Најбржи летњи колач са кајсијама
КОМБИНАЦИЈА прхког теста, сочних кајсија и хрскавог посипа чини га савршеним избором уз кафу
15. 07. 2025. у 21:00
ГОТОВ ЗА 30 МИНУТА: Најбржи брауни са вишњама
ОВАЈ сочни колач доноси спој чоколадне текстуре и освјежавајућих вишања, стварајући идеалну равнотежу укуса која ће одушевити све.
15. 07. 2025. у 16:00
ЗА СВАКУ ПРИЛИКУ: Шљива колач - рецепт за савршен колач
Лако се прави, још лакше једе, а тешко заборавља!
15. 07. 2025. у 15:00
МИРИСНЕ И УКУСНЕ: Рецепт за винске брескве
Колач који вас оставља без даха, али не и без уздаха, и то оног од задовољства!
15. 07. 2025. у 14:00
ИДЕ ОДЛИЧНО УЗ НЕС КАФУ: Ванила панакота
Но, и ако не волите нсе кафу или било коју другу врсту кафе сигурни смо да ћете уживати у укусу овог десерта.
15. 07. 2025. у 13:00
РЕЦЕПТ: Ванила торта са малинама и ананасом
Ванила торта са малинама и ананасом је лаган и освежавајућ дезерт који спаја класични укус ваниле са воћном свежином. Идеална је за свечане прилике или као слатки завршетак летњег ручка.
15. 07. 2025. у 11:00
ПРАВИ СЕ БЕЗ ПЕЧЕЊА: Колач с пистаћима
ОСВАЈА кремастом текстуром и богатим укусом.
14. 07. 2025. у 17:00
БАНАНА ТАРТ: Кремаст и освежавајући - бићете одушевљени укусом!
ЊЕГОВА кремаста текстура и природна слаткоћа банане освајају на први залогај.
13. 07. 2025. у 14:32
ТАКО ЈЕДНОСТАВНО, А ТАКО УКУСНО! Брза банана торта са богатим филом
ИДЕАЛАН је избор за све који воле слаткише с воћном нотом и раскошним слојевима - прави десерт за посебне прилике.
08. 07. 2025. у 19:25
СА САМО 3 САСТОЈКА: Најлакши рецепт за сладолед од лимуна
ЗАИСТА добар, сладак и цитрусни мирис и укус.
05. 07. 2025. у 13:00
ЈЕДНОСТАВНО ДОБРОГ УКУСА: Колач од јабука и овсене каше (ВИДЕО)
ВРЛО је јефтин и савршен десерт.
05. 07. 2025. у 11:00
САВРШЕНА ЗДРАВА ПОСЛАСТИЦА: Брзе мини палачинке
ДАНАС са вама делимо идеју за брзи и здравији доручак – мини палачинке са пахуљицама.
04. 07. 2025. у 19:00
ИЗГЛЕДА КАО ДА СТЕ ГА КУПИЛИ У НАЈБОЉОЈ ПОСЛАСТИЧАРНИЦИ: Освежавајући летњи колач
НИКО неће веровати да сте сами направили овај колач.
04. 07. 2025. у 12:49
САВРШЕН ЗА ТОПЛО ВРЕМЕ И ЈАКО СЕ БРЗО ПРАВИ: Освежавајући мус од вишања
ПРАВИ летњи слаткиш у чаши који ће вас освежити и засладити - мус од вишања!
03. 07. 2025. у 19:56
ДОМАЋИ РАТЛУК СА ОРАСИМА: Припрема лака, а укус божанствен
Доносимо вам старински рецепт савршен уз црну кафу.
01. 07. 2025. у 11:00
ГОТОВА ЗА САМО 15 МИНУТА: Најкремастија сладолед торта
ИДЕАЛАН летњи десерт за посебне прилике или да се једноставно почастите без много труда.
30. 06. 2025. у 13:00