Пишингер обланде или торта била је незаобилазни део свих трпеза у српским породицама крајем прошлог века.
Повезане вести
НЕОБИЧНА ПОСЛАСТИЦА: Печене крушке са медом, циметом и орасима
Запечене крушке су најздравија посластица кад вам се једе нешто слатко.
28. 04. 2024. у 17:00
УШЕЋЕРЕНЕ ЈАБУКЕ: Слаткиш који враћа у детињство
“Обучене” у сјајно, црвено, шећерно одело, на дрвеном штапићу просто маме да се загризу. За многе који памте ушећерене јабуке су слаткиш и симбол детињства, који враћа у безбрижна времена.
21. 04. 2024. у 17:00
БОМБА ТОРТА: Посластица која ће свима успети, сочног фила и скупог укуса
Посластица достојна краљева, а биће украс сваке свечане трпезе.
20. 04. 2024. у 16:30 >> 12:27
РОЛАТ СА ЏЕМОМ: Најлепши и најједноставнији колач по рецепту наших бака
БРЗИНСКА посластица која се увек може јести, а идеална је након породичног ручка.
22. 04. 2024. у 15:00
ЕМБАРГО КОЛАЧ: Невероватно јефтин, а мекан и преукусан
ЕМБАРГО колач се прави од јефтиних састојака, и то баш брзо и лако, а фантастичног је укуса.
17. 04. 2024. у 15:00
Најновије из рубрике
САВРШЕН КОЛАЧ СА КАЈСИЈАМА И ОРАСИМА: Једноставна а преукусна посластица
Воћни колач коме ћете се враћати.
18. 05. 2024. у 13:32
ДОМАЋИ РАТЛУК ОД ЛЕШНИКА: Видећете да је укуснији него куповни
Посластица са лешником да вам улепша јутарњу кафу. Видећете да је укуснији него куповни.
18. 05. 2024. у 11:00
САРМИЦЕ ОД БЛИТВЕ: Тако сочне да се топе при сваком залогају
Искористите сезону зелениша на најбољи начин. Блитва је нискокалорично поврће са високим садржајем магнезијума, гвожђа, калијума и витамина А, Ц и К, веома је храњива, што је чини савршеном намирницом не само за ваше здравље, већ и за укусан оброк.
18. 05. 2024. у 09:00
БАУНТИ ТАРТ: Колач са кокосом прави се за 10 минута и једе се без гриже савести
Да направите овај колач биће вам потребан само блендер, не пече се и спрема се веома брзо и лако, а користе се здраве намирнице, према томе можете уживати у дегустацији без много муке и гриже савести.
18. 05. 2024. у 08:00
3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно
Коју год врсту меса да изаберете, битно је како ћете да га спремите, јер од тога зависи укус. Најбитнија од свега је маринада, а што дуже стоји то је боље.
18. 05. 2024. у 07:00
Коментари (0)