ИМЕ НЕ ЛАЖЕ, ОВО ЈЕ СТВАРНО: Перфектна чорба
12. 06. 2025. у 11:00
Толико је богата различитим састојцима и месом, да ће вам бити довољна и за ручак, уколико нисте баш много гладни.
Повезане вести

НАЈМЕКША ЈАГЊЕТИНА НА СВЕТУ: Сочни бут, уживаћете у сваком залогају
Купите јагњећи бут са косском и позабавите се припремом овог јела - уживаћете и ви и ваши најмилији.
09. 06. 2025. у 09:00

ЗНАЈУ ОНИ ШТА ВАЉА: Турски ђувеч, укусно, здраво и оригинално јело
Сада је право време за припрему овог јела јер све намирнице можете наћи свеже на пијаци. Невероватно је укусно и оригинално.
11. 06. 2025. у 09:00

МАЛО ДРУГАЧИЈА ЈАГЊЕТИНА: Котлети спремљени на грчки начин, уживаћете као у ресторану на обали мора
Котлети спремљени на овај начин миришу на Медитеран! Тражићете репете, сигурни смо.
10. 06. 2025. у 11:00

ЧОРБА ОД "ЦВЕТНОГ" ПОВРЋА: Са броколијем и карфиолом
Кад се удруже две главице, карфиола и броколија, настане ова прелепа чорба препуна њихових "цветића", са додатним шмеком пармезана.
23. 07. 2025. у 16:37

ЗА ЉУБИТЕЉЕ ЈАКИХ УКУСА: Гурманске кнедле
Са кобасицама су па их можете јести уместо ручка или вечере, калоричне су довољно, а невероватно ароматичне и укусне.
06. 07. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

ВИНТИЏ ЗЕБРА ТОРТА СА КУТИЈЕ КОЛАЧИЋА: Рецепт стар 85 година који морате да пробате!
ЗА САМО неколико минута можете направити освежавајућу торту без печења, која је популарна и данас као што је била и 1940-тих.
14. 09. 2025. у 13:09

ХРСКАВЕ ТИКВИЦЕ: Укусно и супер лагано јело
Одлично предјело или чак прилог за ручак или вечеру.
14. 09. 2025. у 12:31

ДИНСТАНА ГОВЕЂА РЕБРА У СОПСТВЕНОМ СОСУ: Укус који се топи у устима!
НЕЖНА, сочна ребра која се топе у устима, полако динстана у мирисном сосу и сервирана на баршунастом пире кромпиру – јело које одушевљава на сваки залогај!
13. 09. 2025. у 11:51

ПЕЧЕНИ ПАРАДАЈЗ СА ТИКВИЦАМА: Рецепт за сочну салату
Миришу невероватно, имају још бољи укус, а можете их чак чувати у теглама и уживати у лету током целе године.
12. 09. 2025. у 20:00

ЈЕЛО КОЈЕ ЈЕДУ МОНАСИ: Једноставан манастирски рецепт од само 3 састојка - на води
ОВО лагано јело од парадајза и паприка долази из старих манастирских кухиња и преноси мудрост векова.
12. 09. 2025. у 19:09
Коментари (0)