ДЕКОРАТИВНО И УКУСНО: Ролат од меса са јајима, ни највећи гурмани му неће одолети
22. 04. 2025. у 11:30
Укусан, сочан и декоративан — овај ролат је прави хит на трпези, посебно после Ускрса и "гомиле" скуваних јаја.
Повезане вести

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

ИДЕАЛАН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Пуњене тиквице, јело коме неће одолети ни највећи избирљивци
Преукусан оброк који ће одушевити све љубитеље тиквица.
17. 04. 2025. у 08:30

ПОХОВАНИ РОЛАТ ОД МЛЕВЕНОГ МЕСА: Укусан оброк којем нећете одолети
Наш предлог за данашњи ручак.
11. 04. 2025. у 16:00

ЗАПЕЧЕНА САРМА: Ред купуса, ред меса и ето савршеног ручка
Ако вас мрзи да је класично направите, ово је бржи, а једнако укусан начин.
29. 03. 2025. у 08:30

ОПАСНО УКУСАН И НЕОДОЉИВ РУЧАК: Ћуфте од старог хлеба са сиром у сосу
Ако вам је остало старог хлеба, искористите га за припрему лоптица од јунетине и свињетине.
20. 03. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

МАЛО ДРУГАЧИЈА ПИТА СА ЈАБУКАМА: Неодољиво је сочна, укусна и припрема се за свега 5 минута (ВИДЕО)
Ако волите питу од јабука, али желите да пробате нешто ново и другачије, овај рецепт ће вас одушевити.
30. 04. 2025. у 09:00

ЈЕДНИ КАЖУ ЈЕДНО, ДРУГИ ДРУГО, А ЗНАТЕ ЛИ ВИ: Да ли је добро пећи на маслиновом уљу?
Једна од већих заблуда у кулинарству је та да не би требало пржити, кувати или пећи на маслиновом уљу, већ да је исправно користити га само хладно.
30. 04. 2025. у 07:00

БРЗА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И МАЛИНАМА: Овај рецепт је веома једноставан, а преукусан (ВИДЕО)
Толико је једноставна да би дете умело да је направи.
29. 04. 2025. у 13:00

ДОМАЋИ КОЛАГЕН: Припрема је једноставна, а и врло је укусан
Природни колаген из домаће супе помаже код остеопорозе, подмлађује кожу и штеди новац. Погледајте рецепт који је постао виралан.
29. 04. 2025. у 11:00

ДАЛМАТИНСКА ПАШТИЦАДА: Рапсодија укуса у сваком залогају, по оригиналном рецепту
Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.
29. 04. 2025. у 09:00
Коментари (0)