ЗАЧИЊЕНИ РИЖОТО СА ТУЊЕВИНОМ: Врло је лагано, а пикантно јело
13. 04. 2025. у 14:30
Одлично и брзо јело за сваки дан.
Повезане вести

ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ ЗА ГОВЕЂИ ПИЛАВ: Сочно и окрепљујуће јело које се припрема брзински
Овај пилав је права гозба у једном тигању – мирисан, богат, сладуњав од шаргарепе и сувог грожђа, а пуног укуса захваљујући зачинима и сочној говедини. Савршен за све који воле оријенталну ноту у домаћем оброку.
21. 04. 2025. у 16:00

ИДЕЈА ЗА ПОСНИ РУЧАК: Јело од пиринча и печурака
Јело које се лако прави, идеално и за ручак и за вечеру.
14. 03. 2025. у 09:00

ТУНА СТЕК ПО РЕЦЕПТУ ЏЕЈМИЈА ОЛИВЕРА: Савршено јело које ће вас одушевити (ВИДЕО)
Туна стек по рецепту Џејмија Оливера допашће се свима који воле рибу или посте.
06. 03. 2025. у 09:00Јована Васић

МУСАКА СА ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Мало другачији рецепт, али једнако укусан (ВИДЕО)
Још један лаган ручак који се брзо спрема.
11. 02. 2025. у 09:00Новости онлине

ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима
ПИЛАВ припремљен на турски начин ће бити пријатна промена у исхрани и за трпезом, свидеће вам се преплитање укуса и текстура.
05. 02. 2025. у 13:00
Најновије из рубрике

МАЛО ДРУГАЧИЈА ПИТА СА ЈАБУКАМА: Неодољиво је сочна, укусна и припрема се за свега 5 минута (ВИДЕО)
Ако волите питу од јабука, али желите да пробате нешто ново и другачије, овај рецепт ће вас одушевити.
30. 04. 2025. у 09:00

ЈЕДНИ КАЖУ ЈЕДНО, ДРУГИ ДРУГО, А ЗНАТЕ ЛИ ВИ: Да ли је добро пећи на маслиновом уљу?
Једна од већих заблуда у кулинарству је та да не би требало пржити, кувати или пећи на маслиновом уљу, већ да је исправно користити га само хладно.
30. 04. 2025. у 07:00

БРЗА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И МАЛИНАМА: Овај рецепт је веома једноставан, а преукусан (ВИДЕО)
Толико је једноставна да би дете умело да је направи.
29. 04. 2025. у 13:00

ДОМАЋИ КОЛАГЕН: Припрема је једноставна, а и врло је укусан
Природни колаген из домаће супе помаже код остеопорозе, подмлађује кожу и штеди новац. Погледајте рецепт који је постао виралан.
29. 04. 2025. у 11:00

ДАЛМАТИНСКА ПАШТИЦАДА: Рапсодија укуса у сваком залогају, по оригиналном рецепту
Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.
29. 04. 2025. у 09:00
Коментари (0)