ПОДВАРАК СА РИБОМ: Сластан и укусан посни ручак
05. 03. 2025. у 09:00
Гурмански специјалитет који ће вас дуго држати ситим.
Повезане вести
ТАЈНА НАЈУКУСНИЈЕ РИБЉЕ ЧОРБЕ: Један детаљ из рецепта мења све
ЛУК се не пржи, не динста, не карамелизује, само се исече на ситно и стави у хладну воду са рибом.
29. 11. 2025. у 08:55
ПЕЧЕНИ БАКАЛАР СА КРОМПИРОМ: Рецепт за златно печену рибу која се топи у устима
ОВО медитеранско јело спаја нежан, растаљени бакалар, мирисни кромпир и маслине у савршеној комбинацији укуса. Једноставно се припрема, здраво је и одличан избор за брз ручак или лагану вечеру.
18. 11. 2025. у 17:30
Најновије из рубрике
ПОСНЕ ЛАЗАЊЕ: Брзо се спремају, а укус све обара са ногу
ПОСНЕ лазање су идеално јело за дане поста, али и за сваки породични ручак или вечеру. Уместо меса и бешамела, користе се поврће, пасуљ и ароматичан парадајз сос.
18. 12. 2025. у 16:31
ПОСНИ ХРСКАВИ ШТАПИЋИ: Рецепт за укусно посно пециво
ЈЕДНОСТАВНИ за припрему, преукусни и савршено хрскави, идеални су уз ТВ, дружење или као додатак сваком посном столу.
18. 12. 2025. у 07:00
ЈЕЛО КОЈЕ МИРИШЕ НА ДЕТИЊСТВО: Рецепт за посни паприкаш са домаћом тараном (ВИДЕО)
ИДЕАЛАН предлог за ручак.
17. 12. 2025. у 15:47
САЛАТА ОД ПИЛЕТИНЕ, ПАСУЉА И ЈАЈА: Кремасто, заситно и врло укусно!
ОВО је једна од оних салата које прве нестају са стола – заситна, кремаста и веома разноврсна. Савршена је за вечеру, славље, дружење или као оброк за понети.
17. 12. 2025. у 12:33
ПОСНО СЛАНО ПЕЦИВО: Нова комбинација укуса која ће вас одушевити!
МАЛО теста, али овог пута у другачијој и јако укусној комбинацији – шампињони, кукуруз, сушени парадајз, маслине и мирисни зачини. Савршено за пост, али и за сваку прилику када желите нешто слано и мекано.
17. 12. 2025. у 07:00
Коментари (0)