ПОДВАРАК СА РИБОМ: Сластан и укусан посни ручак
Гурмански специјалитет који ће вас дуго држати ситим.

Фото Shutterstock
Састојци:
- 1 главица киселог купуса
- 1 главица црног лука
- 4-5 ловорова листа
- бибер
- уље
- 500 г лососа (може и димљени шаран или скуша)
За маринаду:
- 70 мл уља
- ситно исецкан рузмарин
- 3 чена ситно исецканог белог лука
- ½ кашичице сувог зачина
- ¼ кашичице зачинске паприке
Припрема:
Рерну загрејте на 200 степени. Ситно сецкан црни лук пропржите на загрејаном уљу. Исецкајте ситно купус па додајте луку. Побиберите и додајте ловор.Онда продинстајте на умереној температури уз додавање топле воде, око пола сата. Пребаците купус у керамичку посуду па преко распоредите рибу претходно провучену кроз маринаду. Остак маринаде прелијте преко рибе. Пеците око пола сата, у рерни загрејаној на 200 степени.
(trpeza)
Препоручујемо

ПИЛЕТИНА У СОСУ ОД МИРОЂИЈЕ: Сочан ручак коме мало ко може да одоли
02. 03. 2025. у 09:00Јована Васић

ОДЛИЧАН РУЧАК ИЗ РЕРНЕ: Боранија у кремастом сосу са комадићима хрскавог лука
27. 02. 2025. у 09:00Jована Васић

РУЧАК КОЈИ СЕ БРЗО СПРЕМА, А ЈОШ БРЖЕ ПОЈЕДЕ: Запечена јаја са печуркама и сиром
22. 02. 2025. у 09:00Jована Васић

СТАРИНСКО ЈЕЛО ОД МЕСА И ПОВРЋА: Папазјанија, одушевиће и оне избирљиве
21. 02. 2025. у 09:00Joвана Васић

ОВА МАЈКА ЈЕ ПОСЕБНА: Разлог су њена деца, а ево и зашто (ВИДЕО)
ОНИ су Илија, Јована и Василије Хаџи-Пурић, полазници Центра за таленте "Никола Тесла".
10. 09. 2025. у 12:13 >> 20:43

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

УЖАС - ДА СЕ ПРЕВРНЕ ЖЕЛУДАЦ: Упали где производе крофне намењене ЦГ приморју - затекли су ХОРОР сцене (ВИДЕО)
Крофне су за многе једна од најпознатијих и најомиљенијих посластица на свету, али после гледања снимка који нам стиже из Црне Горе питање је како ћете убудуће гледати на оне куповне.
13. 09. 2025. у 17:03 >> 17:10
Коментари (0)