ШАТОБРИЈАН - ЧУВЕНИ ФРАНЦУСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Испржите мекано и сочно месо попут професионалаца
14. 02. 2025. у 09:00
Ако желите да направите француски специјалитет потребни су вам бифтек и зачини. Припрема је врло једноставна и брза, а овако припремљено месо се најчешће служило уз печурке.
Повезане вести

ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК ПРОБАЈТЕ НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ: Кебаб, турски специјалитет који ће вас одушевити (ВИДЕО)
Припрема је једноставна, а спој зачина и јогурта даје месу посебну мекоћу и богатство укуса. Ови кебаби су идеални за послужење уз свежу салату, хрскаву лепињу или кремасти раита сос. Било да их пржите на тигању или печете на роштиљу, гарантујемо да ће нестати са стола у трену.
28. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

СТАРИНСКО ЈЕЛО ОД МЕСА И ПОВРЋА: Папазјанија, одушевиће и оне избирљиве
Сељачка папазјанија је традиционално јело које спаја богате укусе свежих намирница и једноставност припреме. Ово здраво и укусно јело често се припремало у домаћинствима током хладнијих дана, доносећи топлоту и богатство укуса за целу породицу. Њена припрема захтева време, али резултат је вредан сваког минута - укусна комбинација сочног меса, поврћа и зачина која ће одушевити сваког госта за столом.
21. 02. 2025. у 09:00Joвана Васић
Најновије из рубрике

МАЛО ДРУГАЧИЈА ПИТА СА ЈАБУКАМА: Неодољиво је сочна, укусна и припрема се за свега 5 минута (ВИДЕО)
Ако волите питу од јабука, али желите да пробате нешто ново и другачије, овај рецепт ће вас одушевити.
30. 04. 2025. у 09:00

ЈЕДНИ КАЖУ ЈЕДНО, ДРУГИ ДРУГО, А ЗНАТЕ ЛИ ВИ: Да ли је добро пећи на маслиновом уљу?
Једна од већих заблуда у кулинарству је та да не би требало пржити, кувати или пећи на маслиновом уљу, већ да је исправно користити га само хладно.
30. 04. 2025. у 07:00

БРЗА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И МАЛИНАМА: Овај рецепт је веома једноставан, а преукусан (ВИДЕО)
Толико је једноставна да би дете умело да је направи.
29. 04. 2025. у 13:00

ДОМАЋИ КОЛАГЕН: Припрема је једноставна, а и врло је укусан
Природни колаген из домаће супе помаже код остеопорозе, подмлађује кожу и штеди новац. Погледајте рецепт који је постао виралан.
29. 04. 2025. у 11:00

ДАЛМАТИНСКА ПАШТИЦАДА: Рапсодија укуса у сваком залогају, по оригиналном рецепту
Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.
29. 04. 2025. у 09:00
Коментари (0)