ОВО ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Хрскави ослић у поху од пива
Невероватно укусна похована риба без јаја.

Фото Shutterstock
Састојци:
- 1 кг филета ослића
- 8 кашика брашна
- 400 мл пива
- 1 шоља брашна
- 1 шоља презли
- 2 кашике уља
- 1 кашичица соли
Припрема:
Помешајте пиво с брашном и сољу да нема грудвица. Смеса треба да буде густа као за палачинке. Посолите полуодлеђене филете. Уваљајте их у брашно, па у смесу од пива, па у презле и ставите да се прже у тигањ са загрејаним уљем. Пржите са обе стране док не добију златносмеђу боју.
(trpeza)
Препоручујемо

НАЈБОЉИ РУЧАК СА КИСЕЛИМ КУПУСОМ: Подварак, богат и ароматичан оброк који греје душу
30. 11. 2024. у 09:00

ОВА МАЈКА ЈЕ ПОСЕБНА: Разлог су њена деца, а ево и зашто (ВИДЕО)
ОНИ су Илија, Јована и Василије Хаџи-Пурић, полазници Центра за таленте "Никола Тесла".
10. 09. 2025. у 12:13 >> 20:43

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

У ЈЕКУ ДАЧИНОГ РАЗВОДА: Огласила се Наташа Беквалац
ЋЕРКА певачице Наташе Беквалац и бившег ватерполисте Данила Икодиновића, Хана Икодиновић, недавно је напустила Србију и са мајком отишла у Мадрид, где ће се школовати.
16. 09. 2025. у 19:27
Коментари (0)