СЕЦКАНО месо печено заједно са шареним поврћем и ароматичним сосом прави је избор за породични ручак или вечеру. Комбинација јагњетине и говедине са патлиџаном, кромпиром, паприком и парадајзом даје богат укус, а укусан сос употпуњује цео оброк.
Ови мали, чоколадни колачићи са лешницима одушевљавају својом једноставношћу и богатим укусом. Идеални су за празничне дане, али и као слaдак детаљ за сваки дан. Припрема је брза, а резултат – савршено хрскава гнезда са меканим пуњењем.
Овај колач од пистаћа савршено спаја хрскаву подлогу, кремасту средину и благо слатки бели ганаш. Лепо изгледа на столу, а још боље укусује – идеалан је за празнике, посебне прилике или као посластица за сваки дан.
ТОПЛИ, нежни и мирисни колачићи од поморанџе идеалан су избор за све љубитеље домаћих посластица. Једноставни су за припрему, а њихов свеж цитрусни укус уноси дозу сунца у сваку прилику – било да их послужите уз кафу, чај или као лагани десерт после ручка.
Коментари (0)