ШНИЦЛЕ СА ПОВРЋЕМ И СЛАНИНОМ ИЗ РЕРНЕ: Конкретан оброк држаће вас дуго ситим, а осваја од првог залогаја
Уколико вам треба ручак на брзака онда је ово рецепт за вас.
Foto: Shutterstock
Састојци:
- 4 свињске шницле
- по жељи поврћа (шаргарепе, паприка,
- црног или празилука, парадајза)
- 2-3 чена белог лука
- со
- бибер
- суви биљни зачин
- туцана љута паприка
- 50 г суве сланине
- неколико кашика киселе павлаке
Припрема:
Рерну загрејте на 220 степени. Излупајте шницле па их посолите и побиберите. Исеците поврће на колутове. У ватросталну посуду сипајте поврће , па га посолите и побиберите, и додајте суви биљни зачин и љуту туцану паприку. Измешајте па преко тога поређајте шницле. Сланину исеците на тракице, па наређајте преко шницли. Поклопите и пеците око пола сата у рерни загрејаној на 220 степени. Извадите и прелијте киселом павлаком па допеците још 10 минута, без покривања. Пријатно!
(Trpeza)
Препоручујемо
МЕДИТЕРАНСКИ ПИРИНАЧ: Посно јело са тајним састојком који му даје посебан шмек
09. 04. 2024. у 17:52
УКРАЈИНСКИ БОРШЧ: Најпознатија чорба на свету, за јак имунитет и снагу
09. 04. 2024. у 11:00
НАЈУКУСНИЈИ УШТИПЦИ ОД ПОВРЋА И СИРА: Брзи и мекани, савршени за почетак дана
09. 04. 2024. у 09:00
ЗЕЛЕНСКИ СА ПРВЕ ЛИНИЈЕ ФРОНТА ПОСЛАО ПОРУКУ ОЧАЈА: Руса је све више и више! Ситуација тешка и компликована
ПРЕДСЕДНИК Украјине Володимир Зеленски је изјавио да је ситуација на фронту тешка и компликована и да се повећава број руских снага.
20. 12. 2025. у 07:09
РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета
РУСИЈА је померила своје планове за директну агресију са 2030. на 2027. годину, а Европа је све гласнија о ризику од директног сукоба, у којем би се балтичке државе могле наћи под окупацијом.
20. 12. 2025. у 09:41
Објављени ИНТИМНИ кадрови Меланије Трамп из КУПАТИЛА - и то ЗЛАТНОГ! Доналд је питао да ли је видела, она му одговорила (ВИДЕО)
МЕЛАНИЈА је беспрекорно стилизована – шешири, штикле, фризура – све је у складу са њеним хладним и контролисаним имиџом
19. 12. 2025. у 19:01
Коментари (0)