ПИВАРСКИ ГУЛАШ: Сочно јело с меким комадима јунетине, феноменалан стари рецепт за душу и тело

Новости онлине

07. 03. 2024. у 22:30

Љубитељима гулаша представљамо несвакидашњи стари рецепт за гулаш, који у себи поред осталог садржи и пиво

ПИВАРСКИ ГУЛАШ: Сочно јело с меким комадима јунетине, феноменалан стари рецепт за душу и тело

Foto: Jutjub/Printskrin

Састојци:

  • 300 г јунетине
  • 1 главица лука
  • 2-3 шаргарепе
  • 2 дл пелата
  • 4-5 ченова белог лука
  • 1 л пива
  • мало кртоле целера
  • мало брашна
  • 2-3 листа ловора
  • со, бибер
  • ђумбир

Припрема: 

Јунетину исеците на коцке, уваљајте у брашно и пропржите на уљу да се мало зарумени. Одвојено у шерпи пропржите лук, додајте колутове шаргарепе, сецкани бели лук и целер, јунетину, пелат, пиво, со, бибер, ловор и ђумбир, па кувајте на средњој ватри око сат и по, да месо сасвим омекша.

Уживајте!

(Still)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИЈА је померила своје планове за директну агресију са 2030. на 2027. годину, а Европа је све гласнија о ризику од директног сукоба, у којем би се балтичке државе могле наћи под окупацијом.

20. 12. 2025. у 09:41

Коментари (0)

Где купити зимске јакне које заиста греју и прате вас целу сезону