НЕ БАЦАЈТЕ СТАРИ ХЛЕБ: Направите француски тост
Одушевите укућане за доручак овим укусним јелом.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 6 кришки хлеба (или, још боље, оног за тост)
- 2 јајета
- 50 мл млека или слатке павлаке
- 2 кашике шећера
- цимет
- прстохват соли
- екстракт ваниле
- маслац за пржење
Припрема:
Умутите јаја виљушком, па додајте млеко, шећер, цимет, со и ванилу и промешајте док се све добро не уједначи. На тигањ ставите маслац да се истопи. Хлеб исећи или припремљена парчад тост хлеба умочите у смесу накратко са обе стране и ставите да се пржи. Када добије боју, окрените и на другу страну.
Тост послужите са медом, умућеном слатком павлаком и воћем или по вашој жељи.
(still)
Препоручујемо

НИКАД БРЖЕ И МЕКШЕ ПОГАЧИЦЕ СА СИРОМ: Савршенство у сваком залогају, а улепшаће вам сваки део дана
09. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ПРЖЕНИЦЕ: За супер почетак дана
03. 01. 2025. у 11:05Новости онлине

ПИТА СА МЕСОМ: Хрскава, мекана и сочна, просто савршена (ВИДЕО)
04. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА ВИРШЛАМА: Доручак готов за час, а кифлице никад меканије
22. 12. 2024. у 07:00Новости онлине

ОВА МАЈКА ЈЕ ПОСЕБНА: Разлог су њена деца, а ево и зашто (ВИДЕО)
ОНИ су Илија, Јована и Василије Хаџи-Пурић, полазници Центра за таленте "Никола Тесла".
10. 09. 2025. у 12:13 >> 20:43

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

УЖАС - ДА СЕ ПРЕВРНЕ ЖЕЛУДАЦ: Упали где производе крофне намењене ЦГ приморју - затекли су ХОРОР сцене (ВИДЕО)
Крофне су за многе једна од најпознатијих и најомиљенијих посластица на свету, али после гледања снимка који нам стиже из Црне Горе питање је како ћете убудуће гледати на оне куповне.
13. 09. 2025. у 17:03 >> 17:10
Коментари (0)