КАЈГАНА ИЗ РЕРНЕ: Традиционални руски доручак који се прави зачас

Новости онлине

15. 11. 2024. у 07:00

Толико је укусна да свако ко ју је пробао, другачију више не једе.

КАЈГАНА ИЗ РЕРНЕ: Традиционални руски доручак који се прави зачас

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 6 јаја
  • 300 мл млека
  • кашичица соли
  • мало уља или путера

Припрема:

У ванглу сипајте 6 јаја, 300 мл млека и кашичицу соли, па добро сједините жицом за мућење. Кад сте добили једноличну смесу, излијте је у дубљи суд, претходно подмазан путером или уљем. Пеците у загрејаној рерни на 200 степени 30 минута, а током печења не отварајте врата рерне.

(still)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
БЕБА ИЗ СРБИЈЕ СЕ УГУШИЛА НАОЧИГЛЕД РОДИТЕЉА: Незапамћена трагедија на Халкидикију

БЕБА ИЗ СРБИЈЕ СЕ УГУШИЛА НАОЧИГЛЕД РОДИТЕЉА: Незапамћена трагедија на Халкидикију

БЕБА из Србије, стара свега 13 месеци, изненада је изгубила живот у једном угоститељском објекту на Халкидикију. Како наводе грчки медији, ова незапамћена трагедија одиграла се пред очима дететових родитеља.

16. 07. 2025. у 14:33

Коментари (0)

ШАПТАЈ ТИШИНЕ - У КУЋИ ИЗГУБЉЕНИХ СНОВА Песникиња Сузана Рудић промовише нову збирку у Кући Ђуре Јакшића