ПИТА ОД ПОВРЋА БЕЗ КОРА: Једноставно, лагано и пуно укуса!
04. 11. 2025. у 09:30
ОВА пита без кора од поврћа биће савршен избор за брз, здрав и укусан оброк.
Повезане вести
ПИТА БЕЗ КОРА СА ПОВРЋЕМ, ШУНКОМ И СИРОМ: Брзо, једноставно и неодољиво!
КАДА пожелите топло, мирисно јело које се спрема без муке, ова пита без коре је прави избор! Споља благо хрскава, а изнутра мека и пуна укуса — савршена вечера за целу породицу.
29. 10. 2025. у 07:00
ПУЊЕНА ЗДРАВА ПИТА: Идеална за доручак - а припрема брза и лака! (ВИДЕО)
СПОЈ традиције и здравог начина живота! Ова пита је припремљена од пажљиво одабраних састојака – без белог брашна, шећера и адитива.
19. 09. 2025. у 07:45
Најновије из рубрике
СТАРИНСКИ РЕЦЕПТ ЗА "ЧУДО У ТЕГЛИ": Ојачајте имунитет пред зимске дане
КИСЕЛИ купус у тегли, природан извор здравља и зимског имунитета.
04. 11. 2025. у 16:21
РОЛНИЦЕ СА ШУНКОМ И СИРОМ: Рецепт за супер ужину
Уживајте у овим неодољивим ролницама са шунком и сиром — мекане, мирисне и савршене за сваку прилику! Припрема је једноставна, а резултат су златно печене, пуфнасте ролнице које ће освојити и најзахтевније укусе.
04. 11. 2025. у 14:00
РОЛНИЦЕ ОД ЛИСНАТОГ ТЕСТА СА КОБАСИЦОМ, ЈАЈИМА И СИРОМ: Савршен доручак за почетак дана
Хрскаве споља, мекане изнутра, пуне укуса и мириса! Ове ролнице од лиснатог теста комбинују класичне укусе јаја, кобасице и растопљеног сира у једном једноставном и издашном јелу. Спремају се брзо, могу се припремити унапред и чак замрзнути за касније печење.
04. 11. 2025. у 13:16
САЛАТА ОД ПЕЧЕНИХ ПАПРИКА И ПАТЛИЏАНА: Рецепт за лагано предјело
Укусна и ароматична салата која ће обогатити сваку зимску трпезу. Одлична је као лагано предјело или прилог уз главно јело, а нарочито прија уз домаћи хлеб и сир.
03. 11. 2025. у 13:00
ЗДРАВА ПОСЛАСТИЦА ОД ОВСЕНИХ ПАХУЉИЦА И ЈАБУКА: Сладак ужитак без гриже савести
Желите нешто слатко, а да је ипак здраво? Припремите овај хлеб од овсених пахуљица, јабука и сувог грожђа – лаган је, мирисан и пун укуса. Брзо се прави, а цела кућа ће замирисати на домаћи колач из детињства.
03. 11. 2025. у 12:00
Коментари (0)