Француски багет је последњих година постао веома популаран и код нас. Реч је о дугуљастој векни хлеба, који се у основи не разликује пуно од класичног хлеба. Једино што је потребно да сачекате да се квасац добро активира, али када га будете пробали схватићете да се чекање исплатило.
Топла и кремаста ова чорба са кромпиром и млевеним месом савршено је решење за обилан ручак или вечеру. Са додатком павлаке и ароматичног зачина, сваки залогај је право уживање.
АКО волите лагана, а укусна јела, ова тортиља ће вам постати омиљена! Динстани тофу, свеж спанаћ, јаје и растопљени качкаваљ у меканој тортиљи чине савршен спој за брз ручак или вечеру.
Yuka
28.07.2024. 07:56
Lepota je u oku posmatrača, a ukus je nešto drugo i o njemu se ne raspravlja.