ПОГАЧИЦЕ ОД КРОМПИРА СА ФЕТА СИРОМ И СЛАНИНОМ : Неодољиви мирис и укус учиниће их вашим омиљеним доручком

Новости онлине

05. 03. 2024. у 07:00

Пециво које ће вам сваки пут успети, а остаће мекано и сутрадан.

ПОГАЧИЦЕ ОД КРОМПИРА СА ФЕТА СИРОМ И СЛАНИНОМ : Неодољиви мирис и укус учиниће их вашим омиљеним доручком

Фото: Новости

Састојци:

  • 700 г кромпира
  • 1 лимун
  • млади лук 
  • свеж першун
  • 1 паприка
  • 6 шнита сланине
  • 100 г фета сира
  • 1 јаје
  • 6 кашика интегралног брашна
  • 1 кашичица димљене паприке

Припрема:

Кромпир скувајте, па га испасирајте и додајте у њега сецкани першун, млади лук, паприку, пропржену сланину, рендану кору и сок од лимуна. Посолите и побиберите, па добро сједините. Затим додајте јаје, брашно и димљену паприку, па опет лепо сједините. Обликујте погачице и пеците у загрејаној рерни на 180°C око 15 минута.

(StvarUkusa mondo)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

СКАНДАЛ У РИМУ: Новак Ђоковић погођен флашом у главу! (ВИДЕО)