ЗАШТО СЕ ЈЕЛИМА ДОДАЈЕ ЛОВОРОВ ЛИСТ? Ово сигурно нисте знали а олакшаће вам кување
ДОДАЈЕ на ароми али и смањује масноћу.

Фото Shutterstock
Вишеструко користан а јефтин зачин домаћице користе за кување, а смањује и симптоме грипа, вируса, кашља.
Иако се у кухињи углавном користи да би додао на ароми, сазнајте за још једну бенефит коју доноси ловоров лист.
Професионални кувар је објаснио бенефите коришћења ловоровог листа, а трик можете да примените већ сада.
Поред предивне ароме ловоров лист смањује количину масноће у јелу.

Фото Shutterstock
Испробајте трик са пилетом.
Преполовите пиле и сваку половину ставите у шерпу и прелијте водом.
У једну додајте ловоров лист, а у другу не.
Када се пилетина скува видећете како је у половини са ловоровим листом много мање масноће.
(Trpeza)
Препоручујемо

ПИТА СА ШЉИВАМА И ЧОКОЛАДОМ: Врло једноставна посластица, а тако укусна
12. 03. 2024. у 20:30

СМОЧАНИ КАЧАМАК По старом црногорском рецепту, класик који никада не досади
14. 03. 2024. у 17:00

"ДОБРО СМО УПОЗНАТИ СА ДОГАЂАЈИМА У СРБИЈИ" Медведев оптужио Запад за организовање протеста у другим земљама
ЗАМЕНИК председника Савета безбедности Русије и председник странке Јединствена Русија Дмитриј Медведев оптужио је данас западне земље да организују протесте и мешају се у изборне процесе других земаља да би одржале своју доминацију.
31. 07. 2025. у 17:01

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

СРПСКА СНАЈА ИЗ ЗАМБИЈЕ Описала свој прелазак у православље: "У почетку, неке ствари биле су ми ЧУДНЕ"
ПАТРИЦИЈА Каунда из Замбије пре неколико година заљубила се у младића из Србије, а због њега се доселила у нашу земљу, па чак и променила веру.
02. 08. 2025. у 11:32
Коментари (0)