ПОТРОШАЧИ би када купују рибу у маркетима и рибарницама требало да имају озбиљно знање латинског језика. У супротном, лако могу да пазаре "црвену" рибу, која се увек пакује без главе, уместо шкарпине, која има врхунски квалитет меса.
СРПСКИ пословни клуб "Привредник", удружење које окупља највеће и најугледније привреднике Србије са циљем унапређења пословног амбијента и развоја домаће привреде, као наследник богате традиције окупљања привредника која траје више од једног века, поздравља нови пакет економских мера које је усвојила Влада Републике Србије.
НАГЛЕ климатске промене, које су присутне последњих десетак година, виноградарство су учиниле посебно осетљивом граном аграра, јер благе зиме, априлски мразеви, олује праћене градом и суша остављају озбиљне последице на принос и квалитет грожђа, а самим тим и на вина. Решавање тог глобалног проблема представља дугорочан изазов и треба му приступити веома озбиљно, како бисмо унапредили и винарство и виноградарство у нашој земљи.
bg
24.12.2020. 16:36
Pa ko jos kupuje nesto u Metrou ?
zdenko
24.12.2020. 18:53
E, a kako bi ove bitange iz uvoznickog lobija zaradjivale onoliku lovu?
11111112
25.12.2020. 15:34
Капа доле за прецизно и јасно образложење! Ово се зове новинарство!