У КУХИЊИ једног суботичког ресторана, где се мирис свежег теста меша саопојним босиљком, ориганом и печенем моцарелом, настају пице какве се неправе нигде другде на свету. Управо ту, иза радне плоче посуте брашном, ради Милош Кнежевић (26) који је својим рукама "замесио" титулу најбољегстраног пица мајстора на планети.
14. 06. 2025. у 07:00
Dragan
25.08.2023. 04:51
Bilo bi jos svecanije da su pekli pljeskavicu na novom stadionu u Leskovcu.
Miki
25.08.2023. 10:25
Na rostiljijadi ima mesa u tragovima, kao i u toj velikoj pljeskavici ! Soja,hleba i raznorazni dodaci !!! Tako je i po restoranima,cevabdzinicama.Gramaza smanjena a cene u nebo !!!
Chef
27.08.2023. 15:44
Možda je Leskovac nekad imao kvalitetan roštilj. Mnogo bolji roštilj se jede u Nišu. Mrak, Biser, Avala, Mali vikend - Sićevo
Milorad Zemun
27.08.2023. 20:22
To je najpanetnije što su mogli da smisle. Zato im i ide kako ide, nikako. Što južnije to tužnije.