СНИКЕРС ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА: Рецепт за неодољиву посластицу

СНИКЕРС ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА: Рецепт за неодољиву посластицу

Ако сте љубитељи комбинације карамеле, кикирикија и чоколаде, ова Сникерс торта без печења освојиће вас на први залогај. Лако се прави, не захтева рерну и увек оставља утисак као да је реч о десерту из најбоље посластичарнице.

28. 09. 2025. у 08:22

ЛЕШНИК ГНЕЗДА: Ситни колачићи за сваку прилику

ЛЕШНИК ГНЕЗДА: Ситни колачићи за сваку прилику

Ови мали, чоколадни колачићи са лешницима одушевљавају својом једноставношћу и богатим укусом. Идеални су за празничне дане, али и као слaдак детаљ за сваки дан. Припрема је брза, а резултат – савршено хрскава гнезда са меканим пуњењем.

26. 09. 2025. у 12:00

КОЛАЧ ОД ПИСТАЋА: Кремасто уживање за сваки дан

КОЛАЧ ОД ПИСТАЋА: Кремасто уживање за сваки дан

Овај колач од пистаћа савршено спаја хрскаву подлогу, кремасту средину и благо слатки бели ганаш. Лепо изгледа на столу, а још боље укусује – идеалан је за празнике, посебне прилике или као посластица за сваки дан.

26. 09. 2025. у 11:02

МИРИСНИ КОЛАЧИЋИ ОД ПОМОРАНЏЕ: Посластица која осваја на први залогај!

МИРИСНИ КОЛАЧИЋИ ОД ПОМОРАНЏЕ: Посластица која осваја на први залогај!

ТОПЛИ, нежни и мирисни колачићи од поморанџе идеалан су избор за све љубитеље домаћих посластица. Једноставни су за припрему, а њихов свеж цитрусни укус уноси дозу сунца у сваку прилику – било да их послужите уз кафу, чај или као лагани десерт после ручка.

25. 09. 2025. у 21:43

МОСКВА ШНИТ: Торта која осваја спојем воћа и орашастих плодова

МОСКВА ШНИТ: Торта која осваја спојем воћа и орашастих плодова

Москва шнит је једна од оних торти која никога не оставља равнодушним. Лагане коре са орасима и лешницима, богат крем од жуманаца, а затим сочне вишње, ананас и хрскави лешници – све то заједно чини десерт који осваја на први залогај. Идеална је за свечане прилике, али и онда када желите да импресионирате своје госте.

25. 09. 2025. у 08:51

КРЕМ КАКАО КОКОС КОЛАЧ: Рецепт за троструко уживање

КРЕМ КАКАО КОКОС КОЛАЧ: Рецепт за троструко уживање

Ако тражите посластицу која спаја богату чоколадну арому и нежну свежину кокоса, овај колач је прави избор. Његов мекани какао бисквит, баршунасти ванила крем и мирисни кокосни слој чине савршену комбинацију укуса и текстура

24. 09. 2025. у 18:58

ЧОКОЛАДНА МУС ТОРТА СА МАЛИНАМА: Слатка сензација за сваку прилику

ЧОКОЛАДНА МУС ТОРТА СА МАЛИНАМА: Слатка сензација за сваку прилику

Комбинација богате тамне чоколаде и свежег бобичастог воћа даје овом чизкејку неодољиву ноту. Савршен је као елегантан дезерт за свечану трпезу или као посластица уз поподневну кафу.

23. 09. 2025. у 19:00

ШАРЕНИ ЧОКОЛАДНИ КУКИС: Кексићи који освајају на први залогај

ШАРЕНИ ЧОКОЛАДНИ КУКИС: Кексићи који освајају на први залогај

Брзи за припрему, а пуни укуса и боја, ови кукиси су савршени за тренутке када желите да улепшате дан себи или драгим људима — сваки залогај доноси мало шаренила и пуно чоколадне радости.

19. 09. 2025. у 18:00

ЧОКОЛАДНА ТОРТА СА БАНАНАМА: Рецепт за посластицу за све прилике

ЧОКОЛАДНА ТОРТА СА БАНАНАМА: Рецепт за посластицу за све прилике

Сочан какао бисквит и нежни крем од банане стварају колач који ће освојити сваког љубитеља чоколаде и воћних десерта. Елегантна и кремаста, ова торта изгледа спектакуларно и идеална је за рођендане, празнике или породична окупљања.

12. 09. 2025. у 14:47

ЧИЗКЕЈК: Рецепт за чизкејк са малинама и белом чоколадом

ЧИЗКЕЈК: Рецепт за чизкејк са малинама и белом чоколадом

Овај чизкејк је права гозба за непце – кремаст, нежан, са изразитим наговештајем беле чоколаде и свежих малина. Путер бисквитна основа савршено допуњује баршунасти фил од чизкејка, а све је преливено сјајном глазуром од беле чоколаде.

12. 09. 2025. у 08:12

ТИКВИЦЕ У СЛАТКО-КИСЕЛОМ СОСУ: Рецепт за салату за све прилике

ТИКВИЦЕ У СЛАТКО-КИСЕЛОМ СОСУ: Рецепт за салату за све прилике

Освежавајуће, благо љуткасте и мирисне – тиквице у слатко-киселом сосу савршене су уз месо са роштиља, као прилог за вечеру или као зимница у тегли. Једном када их пробате, постаће стални гост ваше трпезе.

11. 09. 2025. у 08:14