СИТНИ КОЛАЧ ЗА КРУПНИ ЗАЛОГАЈ: Лешник гнезда, мало десерт савршенство
02. 05. 2025. у 16:00
КАДА би лешници расли у оваквим гнездима, сигурни смо да би их сва деца "испразнила" за тили час.
Повезане вести
ТРУФЛЕ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ: Мали залогај чистог ужитка!
ОВЕ елегантне чоколадне труфле, са меканим кремастим ганашем, хрскавим орасима и сјајним чоколадним сосом, представљају савршену гурманску посластицу. Лако се припремају, а својим изгледом и укусом подсећају на ручно рађене деликатесе из врхунских посластичарница.
18. 11. 2025. у 11:00
СИТНИ КОЛАЧИ ЗА СЛАВУ: Четири старинске посластице које освајају чаробним укусом (РЕЦЕПТИ)
ОВИ ситни колачи су нарочито згодни за припрему у време сезоне слава. Са њима не можете да погрешите, а додатан плус је што се спремају очас посла.
28. 10. 2025. у 15:36
Најновије из рубрике
КИНДЕР ШТАНГЛИЦЕ: Једноставне, декоративне и увек тражене
Киндер штанглице су један од омиљених колача без печења — неодољива комбинација чоколадног доњег слоја и нежног белог млечног крема који подсећа на укус чувених киндер чоколадица.
28. 11. 2025. у 07:00
ЈАЈА СА ШУНКОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Брз оброк који осваја на први залогај
ОВО јело се припрема за мање од пола сата, а пружа неодољиву комбинацију медитеранских арома и кремасте текстуре.
28. 11. 2025. у 07:00
БЕЧКА ПИТА: Савршена комбинација кокоса, чоколаде и лешника
Рецепт за једну од оних старинских, издашних и неодољивих посластица која увек одушеви.
27. 11. 2025. у 21:52
ПЕЧЕНА ЈАЈА СА ПЕСТОМ И ЧЕРИ ПАРАДАЈЗОМ: Медитерански оброк за 20 минута
Печена јаја са пестом и чери парадајзом постају хит међу љубитељима брзих, здравих и медитеранских јела. Комбинација кремастих јаја, свежине чери парадајза и интензивног укуса песта чини овај оброк савршеним за доручак, ручак или лагану вечеру.
27. 11. 2025. у 17:00
УШТИПЦИ ОД ТИКВИЦА: Једноставан рецепт од само пар састојака
Када желите брз, лак и укусан оброк од неколико основних намирница, уштипци од тиквица су идеалан избор. Хрскави споља, меки изнутра и пуни свежине, одлично се слажу са јогуртом, павлаком или као лагана ужина уз салату.
27. 11. 2025. у 16:00
Коментари (0)