РЕФОРМА ТОРТА: Уживајте у дивном укусу овог посебног десерта
24. 04. 2025. у 11:30
Реформа торта је позната по сочним корама од ораха и богатом крему од жуманаца и чоколаде.
Повезане вести

ХИЛАНДАРСКА ТОРТА: Краљица чоколадних посластица са Свете Горе, кремаста и преукусна
Рецепт је веома стар, а добвија се посластица која се не одбија.
10. 04. 2025. у 10:00

МАЂАРСКА ДОБОШ ТОРТА: Савршена посластица за сваку прилику, буди носталгију
Ова торта пореклом је из Мађарске, а позната је по путерастим корама и филу. Изузетно богатог и раскошног укуса, добош торта је идеална за послуживање у свечаним приликама.
09. 04. 2025. у 14:30

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

БАРОН ТОРТА: Предивна чоколадна посластица, којој посебну ноту даје фил од малина
Управо тај укус је нешто што барон торту издваја у мору других, укусних, кремастих и савршених. За њену припрему је потребно мало више труда и умећа, али резултат је такав да вам неће бити жао што сте уложили време и новац.
03. 04. 2025. у 13:00

МАЛА, СЛАТКА ПРЕВРНУТА ТОРТА И ТО СА ЈАБУКАМА: Одличан и сочан десерт који ће вас одушевити
По жељи преко торте ставите шлаг и украсите је по жељи.
31. 03. 2025. у 16:00
Најновије из рубрике

СЛАТКИ МАЛИ ИЗВРНУТИ АНАНАС: Вочни колач који ће да вас освоји на први залогај
Овај колач невероватно је популаран у Америци, а прави га и све више наших домаћица. Проверите зашто!
15. 06. 2025. у 13:00

ЗА САВРШЕНО ЈУТРО: Мача лате, здрав и укусан напитак, разбудиће вас у моменту
ЗДРАВ и укусан напитак разбудиће вас у моменту.
15. 06. 2025. у 11:00

ЗА МАЊЕ ОД САТ ВРЕМЕНА: Зелена боранија запачена са сиром и павлаком
РАЗНОВРСНО поврће, преливено павлаком за идеалан ручак.
15. 06. 2025. у 09:00

НАЈБОЉЕ ОДМАХ СТАВИТЕ ДУПЛУ МЕРУ: Погачице од коприве са чиа семенкама
СОЧНЕ и сласне, уз шољу јогурта савршене за доручак.
15. 06. 2025. у 07:00

ТОПИ СЕ У УСТИМА: Домаћи макаронси са пистаћима и малинама (ВИДЕО)
САВРШЕН пролећни десерт.
14. 06. 2025. у 11:00
Коментари (0)