КОХ: Старинска посластица која враћа у детињство!
БРЗО, лако и обожава га свако!

Фото Printskrin Youtube
Састојци:
* јаја, 5 ком
* шећер, 13 кашика
* гриз, 10 кашика
* млеко, 1 л
* ванилин шећер, 2 кесице
Припрема:
- Одвојте беланца од жуманаца, па од беланаца умутите чврст снег постепено додајући 10 кашика шећера. Затим наизменично додајте једно по једно жуманце и кашику по кашику гриза. Смесу полако мешајте миксером на најмањој брзини. Готову смесу излијте у подмазан и гризом посут плех и пеците 20 минута на 200 степени. Кох је печен када порумени и почне да се одваја ивица од плеха. Док се кох пече, скувајте млеко са три кашике шећера и ванилиним шећером. Кутлачом преливајте кох топлим млеком, али постепено, чекајући да кох упије млеко. Охладите и ставите у фрижидер.
(Super recepti/Žena)
Препоручујемо

ПИЛЕЋЕ РОЛНИЦЕ СА ДВЕ ВРСТЕ СИРА: Савршена идеја за врхунски ручак (ВИДЕО)
31. 01. 2024. у 17:30

РЕЦЕПТ ЗА САЛАТУ СА КОБАСИЦОМ: Када је пробате, заборавићете на руску (ВИДЕО)
30. 01. 2024. у 13:00

"ДОБРО СМО УПОЗНАТИ СА ДОГАЂАЈИМА У СРБИЈИ" Медведев оптужио Запад за организовање протеста у другим земљама
ЗАМЕНИК председника Савета безбедности Русије и председник странке Јединствена Русија Дмитриј Медведев оптужио је данас западне земље да организују протесте и мешају се у изборне процесе других земаља да би одржале своју доминацију.
31. 07. 2025. у 17:01

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

СРПСКА СНАЈА ИЗ ЗАМБИЈЕ Описала свој прелазак у православље: "У почетку, неке ствари биле су ми ЧУДНЕ"
ПАТРИЦИЈА Каунда из Замбије пре неколико година заљубила се у младића из Србије, а због њега се доселила у нашу земљу, па чак и променила веру.
02. 08. 2025. у 11:32
Коментари (0)