БЕЛА ЧОРБА СА ПИЛЕЋИМ БУЈОНОМ: Нек се све крчка 15 минута

Novosti online

26. 01. 2023. у 18:20

Издинстајте посебно изгњечен бели лук, посебно сецкани црни, све на маслиновом уљу и маслацу, па промешајте и додајте сецкану мајчину душицу, першун и пилећи бујон. Нека се крчка отприлике 15 минута.

БЕЛА ЧОРБА СА ПИЛЕЋИМ БУЈОНОМ: Нек се све крчка 15 минута

Фото Shutterstock

Снизите температуру, додајте измрвљени хлеб и оставите на укљученој рингли још пет минута.

Извадите смесу из шерпе и преручите у блендер, па измиксајте док не добијете кремасту текстуру. После тога мешавину вратите у шерпу, прелијте литром кључале воде, додајте павлаку, со и бибер по жељи.

Потребно је:

  • 6 ченова белог лука
  • 2 кашике маслаца
  • 2 кашике маслиновог уља
  • 2 главице црног лука
  • кашичица першуна или целера
  • кашичица мајчине душице
  • 250 мл пилећег бујона
  • кашика павлаке
  • стари хлеб

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

СКАНДАЛ У УЈЕДИЊЕНИМ НАЦИЈАМА: Погледајте шта је учинио представник Израела (ВИДЕО)