ХЕРЦЕГОВАЧКИ ЧЕРВИШ: Традиционални рецепт са богатом историјом
22. 03. 2025. у 10:00
Херцеговачки червиш је једно од оних јела које мирише на традицију, окупљање породице и укусе које преносе генерације.
Повезане вести
ПИЛЕТИНА ПУЊЕНА ПЕЧУРКАМА И СИРОМ: Сочно, кремасто и неодољиво јело које ће освојити целу породицу!
ПИЛЕТИНА пуњена печуркама и сиром савршено спаја једноставну припрему и раскошан укус. Мирис белог лука и путера испуњава кухињу, а меко, сочно месо са растопљеним сиром и печуркама унутра прави је гастрономски ужитак.
09. 11. 2025. у 16:48
Најновије из рубрике
ПОСНА РУСКА САЛАТА: Рецепт који обара с ногу
ПОСНА руска салата спремљена на овај начин је једини рецепт који вам заправо треба.
20. 12. 2025. у 19:01
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ЧУПАВЦЕ: Идеално решење уколико тражите преукусну посластицу
ОВИ мекани посни чупавци топе се у устима и бољи су од оригинала.
20. 12. 2025. у 15:30
СТАРИНСКИ КОЛАЧ СА ВИШЊАМА: Спрема се брзо, а укус је враћа у детињство (ВИДЕО)
ОВАЈ старински колач је право решење када желите нешто брзо, сочно и домаће.
20. 12. 2025. у 09:50
ПОСНА БАКЛАВА ОД 3 САСТОЈКА: Спрема се за 20 минута
ЗА време поста, проналажење десерта који је истовремено богат укусом и једноставан за припрему може деловати као немогућа мисија.
19. 12. 2025. у 13:30
ПОСНА ПОГАЧА ЗА СВЕТОГ НИКОЛУ: Рецепт за мекано и укусно тесто
БЕЗ погаче не може да се замисли славска трпеза
19. 12. 2025. у 10:46
Коментари (0)