ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима
05. 02. 2025. у 13:00
ПИЛАВ припремљен на турски начин ће бити пријатна промена у исхрани и за трпезом, свидеће вам се преплитање укуса и текстура.
Повезане вести
КРЕМАСТИ РИЖОТО СА ПЕЧУРКАМА: Трикови за савршену текстуру и богат укус
НЕ морате бити професионални кувар да бисте направили савршен рижото.
06. 11. 2025. у 13:12
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ЛАЗАЊЕ: Направите преукусан оброк, идеалан за породични ручак или вечеру
СОЧНЕ , слојевите и препуне укуса, посне лазање су идеално решење за сваки посни ручак или вечеру.
21. 12. 2025. у 19:00
ЧУВЕНИ РЕЦЕПТ СТАРЕ ЈУГЕ: Водена торта поново осваја Балкан
НЕКАДА давно, у скоро свакој свесци са рецептима, прво место заузимала је ова посластица.
21. 12. 2025. у 18:43
РЕЦЕПТ КОЈИ СЕ ПРЕНОСИ СА КОЛЕНА НА КОЛЕНО: Направите савршену бундевару (ВИДЕО)
ОВАЈ рецепт је права породична драгоценост коју нећете наћи у обичним куварима.
21. 12. 2025. у 11:35
ПОСНА РУСКА САЛАТА: Рецепт који обара с ногу
ПОСНА руска салата спремљена на овај начин је једини рецепт који вам заправо треба.
20. 12. 2025. у 19:01
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ЧУПАВЦЕ: Идеално решење уколико тражите преукусну посластицу
ОВИ мекани посни чупавци топе се у устима и бољи су од оригинала.
20. 12. 2025. у 15:30
Коментари (0)