НИКАД УКУСНИЈА ПИЛЕТИНА СА ЧЕТИРИ ВРСТЕ СИРА: Овај укусни ручак постаје омиљени свима који га пробају
Пилетина је увек добар избор за ручак, а када је припремате са четири врсте сира, не постоји особа која се не одушеви.

Foto: Jutjub/Printskrin/ Essen Recipes
Састојци:
- 800 г пилећег белог меса
- 200 мл павлаке за кување
- 180 г киселе павлаке
- 1 кесица зачина пилетина са 4 врсте сира
- 100 г качкаваља
Припрема:
Рерну загрејте на 220 степени. Исеците пилеће бело месо на шницле. Поређајте у ватросталну чинију. Отопите на тихој ватри киселу павлаку па додајте павлаку за кување и добро сједините. Скините са шпорета и додајте зачин, па мешајте да се сједини све. Половину смесе сипајте преко меса, па наређајте још један ред меса и преко павлаку. Поспите ренданим качкаваљем. Пеците око пола сата, у рерни загрејаној на 220 степени, док не порумени. Служите топло.
(still)

"НЕЋУ МОЋИ ДА ПРИСУСТВУЈЕМ ДОГАЂАЈИМА" Држава ЕУ забранила Фицу прелет до Москве, траже се алтернативне руте
СЛОВАЧКИ премијер Роберт Фицо је известио да Естонија није дозволила словачком авиону за Русију да прелети преко њене територије и да се тражи алтернативни пут.
07. 05. 2025. у 21:01

"ТО ЈЕ СКАНДАЛ!" Орбан жестоко ударио на Урсулу фон дер Лајен због Украјине
МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан оштро је критиковао председницу Европске комисије Урсулу фон дер Лајен на друштвеним мрежама због позива Украјини да убрза приступање Европској унији.
07. 05. 2025. у 15:26

ПРИВАТНО НАСЕЉЕ: Славни музичар масовно гради на Златибору - комплекс од 17 зграда, а њему и партнеру две куће
"ИМАО сам апартман на Златибору који сам продао и тај новац сам уложио у овај пројекат. Имам викендицу на Кокином Броду, а то је ближе Златару. То је заправо породична кућа, супруга ми је одатле родом. Имам жељу да живим на Златибору. Богу хвала, ауто-пут полако стиже тамо. Дођем данас за Београд, увече свирам, а пошто ми до Ужица треба два сата, сутрадан с породицом кулирам у шуми."
07. 05. 2025. у 19:11
Коментари (0)