НАЈБОЉИ ОРИГИНАЛНИ ЋЕВАПИ: Рецепт више није тајна
Уколико волите да једете ћевапе сигурно знате да они нису исти на сваком месту.

Foto: Shutterstock
Разликују се од ресторана до ресторана, а од сада више не морате излазите из куће како бисте уживали у њима, већ их можете направити сами.
Састојци:
- 1,5 кг млевене јунетине
- ½ кг јагњетине
- 4 чена белог лука
- 2% од укупне количине меса соли
- 2 кашичице соде бикарбоне
Припрема:
Месо исечено на коцкице добро посолите, измешајте и прелијте са око 100 мл воде и белог лука које сте раније прокували. Смесу измешајте и оставите преко ноћи у фрижидеру.
Сутрадан смесу самељите у машини за месо два пута, оставите да стоји неколико сати на собној температури, а затим ставите у фрижидер. Пре него кренете да обликујете ћевапе у смесу умешајте соду бикарбону и то је то. Уживајте у укусним и сочним ћевапима. (trpeza)
Препоручујемо

ПИЛЕЋИ РАЖЊИЋИ СА ПОВРЋЕМ: Неодољиви и сочни, лако се праве, а деци су најзанимљивији
25. 04. 2024. у 09:00

"ДОБРО СМО УПОЗНАТИ СА ДОГАЂАЈИМА У СРБИЈИ" Медведев оптужио Запад за организовање протеста у другим земљама
ЗАМЕНИК председника Савета безбедности Русије и председник странке Јединствена Русија Дмитриј Медведев оптужио је данас западне земље да организују протесте и мешају се у изборне процесе других земаља да би одржале своју доминацију.
31. 07. 2025. у 17:01

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

СРПСКА СНАЈА ИЗ ЗАМБИЈЕ Описала свој прелазак у православље: "У почетку, неке ствари биле су ми ЧУДНЕ"
ПАТРИЦИЈА Каунда из Замбије пре неколико година заљубила се у младића из Србије, а због њега се доселила у нашу земљу, па чак и променила веру.
02. 08. 2025. у 11:32
Коментари (0)