ЗАШТО НИКАДА НЕ ТРЕБА СОЛИТИ КАЈГАНУ У ТИГАЊУ: Славни кувар открива малу, али важну цаку како се спремају јаја
ФИНЕСЕ које много значе.
Foto: Shutterstock
Најједноставније јело које сви волимо, кајгана, може да буде укусније него што смо до сада навикли.
Да би била савршена, пратите савет Кенџи Лопез Алт, аутора књиге о кувању који је открио своју тајну.
Посолите је пре убацивања у тигањ
- Када спремате кајгану, посолите је 15 минута пре него што јаја ставите у тигањ, како би остала сочна. Ако их посолите када су већ готова, постаће водена и не баш чврста, што ће се одразити на укус - саветује Кенџи.
Препоручујемо
РЕЦЕПТ ЗА СОС ОД ВИШАЊА: "Покварите" печење овим брзинским додатком - и нећете се покајати
06. 02. 2023. у 12:35 >> 09:47
РОЛОВАНА ПИЛЕТИНА: На њој би вам позавидели и француски кувари (ФОТО)
06. 02. 2023. у 11:55
СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну
31. 01. 2023. у 10:37
ТРАМП ДОНЕО ОДЛУКУ: Повлачи амбасадоре и дипломате из окружења Србије
АДМИНИСТРАЦИЈА америчког председника Доналда Трампа повлачи скоро 30 каријерних дипломата са амбасадорских и других високих позиција у дипломатским представништвима САД у свету.
22. 12. 2025. у 10:32
РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета
РУСИЈА је померила своје планове за директну агресију са 2030. на 2027. годину, а Европа је све гласнија о ризику од директног сукоба, у којем би се балтичке државе могле наћи под окупацијом.
20. 12. 2025. у 09:41
АМЕРИКАНАЦ ЈАСАН: "Украјинци, приватно, признају да ће изгубити Доњецк, али..."
ПОТПРЕДСЕДНИХ САД Џеј Ди Венс изјавио је данас да су територијална питања кључна тачка спорења у преговорима.
22. 12. 2025. у 19:29
Коментари (0)