ЗАШТО НИКАДА НЕ ТРЕБА СОЛИТИ КАЈГАНУ У ТИГАЊУ: Славни кувар открива малу, али важну цаку како се спремају јаја
ФИНЕСЕ које много значе.
Foto: Shutterstock
Најједноставније јело које сви волимо, кајгана, може да буде укусније него што смо до сада навикли.
Да би била савршена, пратите савет Кенџи Лопез Алт, аутора књиге о кувању који је открио своју тајну.
Посолите је пре убацивања у тигањ
- Када спремате кајгану, посолите је 15 минута пре него што јаја ставите у тигањ, како би остала сочна. Ако их посолите када су већ готова, постаће водена и не баш чврста, што ће се одразити на укус - саветује Кенџи.
Препоручујемо
РЕЦЕПТ ЗА СОС ОД ВИШАЊА: "Покварите" печење овим брзинским додатком - и нећете се покајати
06. 02. 2023. у 12:35 >> 09:47
РОЛОВАНА ПИЛЕТИНА: На њој би вам позавидели и француски кувари (ФОТО)
06. 02. 2023. у 11:55
СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну
31. 01. 2023. у 10:37
"ПА ХАЈДЕ ДА ПРОДУЖИМО ЗАДОВОЉСТВО" Захарова упутила мистериозну поруку Западу
ПОРТПАРОЛКА руског Министарства спољних послова Марија Захарова изјавила је данас да су западне земље забринуте због тога каква би још нова испитивања оружја Русија могла да спроведе након демонстрације ракете "Буревестник".
01. 11. 2025. у 19:52
САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
МНОГО ЈЕ ЛУДА, БРАТЕ, БЕЖИ! Шабан убеђивао водитеља да не жени певачицу: "Нађи неку фину!"
ПОКОЈНИ краљ народне музике, Шабан Шаулић, био је човек кога су сви обожавали, а многи и дан-данас памте његове савете и критике.
05. 11. 2025. у 10:44
Коментари (0)