РЕЦЕПТ ЗА ПОХОВАНЕ ПЕЧУРКЕ: Савршен прилог сваком јелу

Јована Васић

13. 03. 2025. у 13:30

Споља хрскаве, изнутра мекане, поховане печурке ће одушевити све.

РЕЦЕПТ ЗА ПОХОВАНЕ ПЕЧУРКЕ: Савршен прилог сваком јелу

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 500 г печурака
  • 2 јаја
  • 1 кашичица соли
  • 300 г брашна
  • 300 г презли
  • уље

Припрема:

Печурке добро оперите, па их усолите и оставите да одстоје десетак минута.

Уље загрејте у дубљем тигању. Сваку печурку уваљајте право у брашно, па у умућена јаја, а онда и у презле. Спуштајте их у загрејано уље и пржите док не порумене.

Печурке вадите да убрус како би се оцедиле од вишка уља и служите са салатом и дресингом по жељи.

(ona)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИЈА је померила своје планове за директну агресију са 2030. на 2027. годину, а Европа је све гласнија о ризику од директног сукоба, у којем би се балтичке државе могле наћи под окупацијом.

20. 12. 2025. у 09:41

Коментари (0)

Где купити зимске јакне које заиста греју и прате вас целу сезону