СЛАСНИ МАНГО НА ТАЊИРУ: Ево како да изаберете и очистите ово егзотично воће
07. 08. 2024. у 10:00
Обожавате манго, али не знате како да одаберете „прави“ а још мање како да га очистите и исечете?
Повезане вести

БРЗИ ТРИКОВИ ЗА ПАКОВАЊЕ ЗИМСКИХ ЈАКНИ И ЈОРГАНА: Овако их чувате од мољаца, не правите исте грешке (ФОТО)
ЛЕПО време је коначно стигло, температуре расту и дефинитивно је крај зимским јакнама, дебелим чарапама, ћебићима и јорганима.
01. 05. 2025. у 21:07

ЗДРАВИЈА, А ЕФИКАСНА МЕТОДА: Како да очистите шпорет без „хемије“
Када се наталоже масноће и нечистоће, настале честим кувањем, шпорет може изгледати прљаво и запуштено, иако га перете детерџентом за судове после сваке употребе.
02. 05. 2025. у 06:15

НЕМАТЕ УЉА КОД КУЋЕ, НЕМА ПРОБЛЕМА: Ове намирнице могу да замене зејтин у припреми хране
Нестало вам је уље, а хтели сте баш данас да направите рецепт чији је један од састојака управо уље. Не брините, постоје неке намирнице које могу бити одлична замена, а вероватно неке и имате код куће.
10. 02. 2025. у 16:00Новости онлине
Најновије из рубрике

САВРШЕН ЛАГАНИ ПРОЛЕЋНИ РУЧАК: Чамци од тиквица пуњени пилетином и сиром
Чамци од тиквица пуњени пилетином и сиром одлични су за пролећни лагани ручак.
03. 05. 2025. у 09:00

АКО НИСТЕ, ОБАВЕЗНО ГА САДА ПРОБАЈТЕ: Украјински кукурузни хлеб са младим луком, савршен за доручак, или уз мезе (ВИДЕО)
ПОЗНАТ је као "перјани" или зелени хлеб, због зелених стабљика младог лука које се исецкане стављају у тесто.
03. 05. 2025. у 07:00

СИТНИ КОЛАЧ ЗА КРУПНИ ЗАЛОГАЈ: Лешник гнезда, мало десерт савршенство
КАДА би лешници расли у оваквим гнездима, сигурни смо да би их сва деца "испразнила" за тили час.
02. 05. 2025. у 16:00

КАКО ГРЦИ ПРАВЕ ПЕКАРСКИ КРОМПИР? Спремите га овако и биће укуснији од меса
НАЧИН на који Грци праве пекарски кромпир учиниће га још укуснијим и примамљивијим за јело, а одлично ће се уз свако месо.
02. 05. 2025. у 11:00

ПОСЛАСТИЦА БЕЗ ГЛУТЕНА: Колачићи од кокоса и чоколаде, уживање у сваком залогају (ВИДЕО)
КОЛАЧИ од кокоса и чоколаде идеални су за све прилике. Оно што их додатно чини посебним јесте што су намирнице које се користе у њиховој изради безглутенске, те зато сви могу без стрепње од реакције да уживају у њима.
02. 05. 2025. у 09:00
Коментари (0)