НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ ВОЋНИ СЛАДОЛЕД: Има само три састојка и мало калорија
Када температуре пређу тридесети подељак, једино размишљамо како да се расхладимо. Сладолед је прави спас, а сви га воле, од малих до великих! Уместо индустријских ледених посластица које су пуне шећера, направите сами освежавајући сладолед од воћа, без вештачких шећера, адитива и појачивача укуса.
Foto: Shutterstock
Састојци:
- 1 шоља сецканих бресака
- 1 банана
- 2 кашике грчког јогурта
- кашичица меда
Припрема:
Све састојке умутите у блендер. Ако желите да буде кремастије, додајте још јогурта, уколико волите слађе, ставите још мало меда. Смесу излијте у калупе, а уколико желите да се мало више позабавите декорацијом, можете у средину калупа ставити једну црвену воћку (малину или јагоду) па преко ње поново сипати смесу. Оставите у замрзивичу неколико сати, а затим уживајте у савршеној летњој посластици!
(trpeza)
Препоручујемо
ЈОГУРТ СА КАЈСИЈАМА: Прелива се сирупом, а толико је сочан да ћете тражити репете
05. 06. 2024. у 17:00
ЛОТУС ТОРТА СА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Најлепша посластица са белом чоколадом и кексом
05. 06. 2024. у 12:18
ТИГАР ТОРТА КОЈА СЕ НЕ ПЕЧЕ: Издашна и брза посластица коју деца обожавају
04. 06. 2024. у 19:00
ЗЕЛЕНСКИ СА ПРВЕ ЛИНИЈЕ ФРОНТА ПОСЛАО ПОРУКУ ОЧАЈА: Руса је све више и више! Ситуација тешка и компликована
ПРЕДСЕДНИК Украјине Володимир Зеленски је изјавио да је ситуација на фронту тешка и компликована и да се повећава број руских снага.
20. 12. 2025. у 07:09
РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета
РУСИЈА је померила своје планове за директну агресију са 2030. на 2027. годину, а Европа је све гласнија о ризику од директног сукоба, у којем би се балтичке државе могле наћи под окупацијом.
20. 12. 2025. у 09:41
Објављени ИНТИМНИ кадрови Меланије Трамп из КУПАТИЛА - и то ЗЛАТНОГ! Доналд је питао да ли је видела, она му одговорила (ВИДЕО)
МЕЛАНИЈА је беспрекорно стилизована – шешири, штикле, фризура – све је у складу са њеним хладним и контролисаним имиџом
19. 12. 2025. у 19:01
Коментари (0)