НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ ВОЋНИ СЛАДОЛЕД: Има само три састојка и мало калорија
Када температуре пређу тридесети подељак, једино размишљамо како да се расхладимо. Сладолед је прави спас, а сви га воле, од малих до великих! Уместо индустријских ледених посластица које су пуне шећера, направите сами освежавајући сладолед од воћа, без вештачких шећера, адитива и појачивача укуса.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 1 шоља сецканих бресака
- 1 банана
- 2 кашике грчког јогурта
- кашичица меда
Припрема:
Све састојке умутите у блендер. Ако желите да буде кремастије, додајте још јогурта, уколико волите слађе, ставите још мало меда. Смесу излијте у калупе, а уколико желите да се мало више позабавите декорацијом, можете у средину калупа ставити једну црвену воћку (малину или јагоду) па преко ње поново сипати смесу. Оставите у замрзивичу неколико сати, а затим уживајте у савршеној летњој посластици!
(trpeza)
Препоручујемо

ЈОГУРТ СА КАЈСИЈАМА: Прелива се сирупом, а толико је сочан да ћете тражити репете
05. 06. 2024. у 17:00

ЛОТУС ТОРТА СА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Најлепша посластица са белом чоколадом и кексом
05. 06. 2024. у 12:18

ТИГАР ТОРТА КОЈА СЕ НЕ ПЕЧЕ: Издашна и брза посластица коју деца обожавају
04. 06. 2024. у 19:00

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

СРПСКА ПОСЛА: Никола Јокић запањио свет! Вратио се у Србију и урадио ОВО (ВИДЕО)
НИКОЛА Јокић је најбољи кошаркаш планете, али дајте му лопту и биће најбољи у сваком спорту. То је показао још једном.
08. 06. 2025. у 08:54

"ДЕФИНИТИВНО КРАЈ!" Верица и Вељко саопштили коначну одлуку
МОДНА креаторка Верица Ракочевић недавно је прославила 40 година успешног рада.
17. 06. 2025. у 17:39
Коментари (0)