ИСПОХУЈТЕ МЕСО БЕЗ ПРЖЕЊА У УЉУ: Једнако је укусно и сочно, супер иде уз помфрит - деца ће га обожавати
Овако припремљено месо је сочније и укусније од било ког, а најбоље се слаже уз помфрит.
Фото: Схуттерстоцк
Али, ако не желите да се одрекнете похованог меса, онда вам предлажемо другачији начин припреме.
На овај начин не морате да похујете само месо, већ и поврће. Месо или поврће припремите као и обично. Прво уваљајте у брашно, затим у умућена јаја, а онда и у презле. Поређајте на плех обложен пек папиром, па премажите уљем. Пеците у загрејаној рерни на 200°С око пола сата. После 15 минута окрените на другу страну и наставите да печете.
(Stvarukusa/mondo)
Препоручујемо
МЕДИТЕРАНСКИ ПИРИНАЧ: Посно јело са тајним састојком који му даје посебан шмек
09. 04. 2024. у 17:52
ПРЕДЛОГ ЗА ПОСНИ ДОРУЧАК: Паштета од ослића и ораха, лако се и брзо спрема
09. 04. 2024. у 10:06
ЗЕЛЕНСКИ СА ПРВЕ ЛИНИЈЕ ФРОНТА ПОСЛАО ПОРУКУ ОЧАЈА: Руса је све више и више! Ситуација тешка и компликована
ПРЕДСЕДНИК Украјине Володимир Зеленски је изјавио да је ситуација на фронту тешка и компликована и да се повећава број руских снага.
20. 12. 2025. у 07:09
РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета
РУСИЈА је померила своје планове за директну агресију са 2030. на 2027. годину, а Европа је све гласнија о ризику од директног сукоба, у којем би се балтичке државе могле наћи под окупацијом.
20. 12. 2025. у 09:41
Објављени ИНТИМНИ кадрови Меланије Трамп из КУПАТИЛА - и то ЗЛАТНОГ! Доналд је питао да ли је видела, она му одговорила (ВИДЕО)
МЕЛАНИЈА је беспрекорно стилизована – шешири, штикле, фризура – све је у складу са њеним хладним и контролисаним имиџом
19. 12. 2025. у 19:01
Коментари (0)