КАКО ДА ПРЖЕНИ КРОМПИР БУДЕ СЛАСТАН И ХРСКАВ? Уз ова три савета биће савршен
Уз ове савете испржићете сластан и хрскав кромпир.
Фото Shutterstock
1. Користите маст уместо уља
Ако пржите кромпир на уљу, обавезно додајте и мало путера, да би био укуснији. Најбоља опција је да уместо уља користите маст.
2. Додајте куркуму
Куркума је здрав зачин пријатне ароме, који ће додати на укусу али и дати златну боју кромпиру.
3. Додајте млевену паприку
Додајте слатку млевену паприку, а ако сте гурман, додајте и љуту, даће шмек јелу.
Препоручујемо
ЕВО КАКО ДА ЗНАТЕ ДА ЛИ СЕ ПОКВАРИЛА: Колики је рок трајања свињске масти?
10. 03. 2024. у 15:35
РЕШАВАМО НЕДОУМИЦУ: Да ли да користите оштро или глатко брашно за припрему јела?
10. 03. 2024. у 08:30
НАСУВО СА КРОМПИРОМ - ГРЕНАДИР МАРШ: Старо војвођанско јело од 3 састојка
06. 04. 2024. у 07:00
"ПА ХАЈДЕ ДА ПРОДУЖИМО ЗАДОВОЉСТВО" Захарова упутила мистериозну поруку Западу
ПОРТПАРОЛКА руског Министарства спољних послова Марија Захарова изјавила је данас да су западне земље забринуте због тога каква би још нова испитивања оружја Русија могла да спроведе након демонстрације ракете "Буревестник".
01. 11. 2025. у 19:52
САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
СРПКИЊА КОЈА ЈЕ ОЧАРАЛА МУСОЛИНИЈА Одбила италијанско држављанство: "На дну моје душе - Српство"
ТОКОМ изложбе у Риму 1935. године, где је Милена Павловић излагала са италијанским уметницима, Мусолини је препознао њено презиме и застао да је упозна.
05. 11. 2025. у 08:43
Коментари (0)