ПРЕЛИВ ЗА ПИТУ КОЈИ КОРИСТЕ ПЕКАРИ: Биће у исто време и хрскава и мека а сви ће вас питати у чему је тајна припреме

16. 09. 2023. у 12:38

Мали савети великих пекарских професионалаца које можете применити код куће.

ПРЕЛИВ ЗА ПИТУ КОЈИ КОРИСТЕ ПЕКАРИ: Биће у исто време и хрскава и мека а сви ће вас питати у чему је тајна припреме

Foto: Jutjub/Printskrin/ Aurora Recepti

Састојци:

 
  • 8 кашика брашна
  • 1 кесица сувог квасца
  • 2 шоље млека
  • 100 мл уља
  • со
  • шећер

Припрема:

Помешајте мало шећера и квасца, па их прелијте млаким млеком и промешајте.

 

Затим додајте со, уље и брашно.

Овим преливом премажите сваку кору и онда филујте на уобичајен начин.

Уколико вам остане прелива, прелијте га преко пите и оставите да одстоји око сат времена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИЈА је померила своје планове за директну агресију са 2030. на 2027. годину, а Европа је све гласнија о ризику од директног сукоба, у којем би се балтичке државе могле наћи под окупацијом.

20. 12. 2025. у 09:41

Коментари (0)

THE DORCOL RESIDENCE ПРЕДСТАВЉЕН НА ДОГАЂАЈУ ГОДИНЕ: Нови стандард луксузног становања у Београду